B'estella - 2015. 44. hét
Autumn revolution

Autumn revolution

Autumn revolution

 

A mai outfithez ismét Kitti sapkakollekciójából választottam egy különleges fejpántot. Ez nemcsak egy nagyon egyedi darab, de praktikus is, hiszen amellett, hogy jó meleg, bármilyen frizurát készíthetsz hozzá. Így, ha kontyot szeretnél, de hideg van, csak vegyél fel egy puha téli fejpántot! Ez és más egyedi tervezésű sapik már kaphatóak; itt tudtok rendelni!:)

A fekete fejpánthoz egy bordó Stradivarius kardigánt és egyszínű fekete felsőt vettem fel. A 3D-s pisztolyos táskámat internetről rendeltem. Imádom az ilyen vicces kiegészítőket, amivel egy kis humort csempészhetek a szettembe! Egy statement nyakláncot és fekete hosszú szárú csizmát - amit anyukám gardróbjából csentem el - viselek szakadt boyfriend jeansszel. 

......................

In this outfit post I chose one of Kitti's beautiful own designed caps. This isn't only a very unique headband, but also  practical, because you can make any hairstyles for it. So, if you want to make a messy bun to yourself, but it's cold, and you need something warm to your head, just pick up a knitted headband! This and other custom-designed special caps are now available; click here to order!:)

I put on a burgundy cardigan from Stradivarius and a plain black shirt with the headband. I ordered this 3D gun bag from the internet. I love the funny accessories like this, because they make our set a little more bohemian and interesting. I wore a statement necklace and a pair of black boots - which I borrowed from my mother's wardrobe - with my ripped boyfriend jeans.

 

oszi1.jpg

oszi7.jpg

oszi6.jpg

oszii.jpg

a fejpánthoz készült hangulatlap és anyagmanipuláció

oszi4.jpg

oszi5.jpg

Autumn revolution Tovább
Meringue

Meringue

Meringue

 

Ez egy kicsit rendhagyó poszt lesz, mivel most "a gombhoz kellett varrnom a kabátot".

A Mod'art divatiskola vizsgabemutatóján ismertem meg Kittit, a Letta Womenswear tehetséges tervezőjét, aki tavaly végzett. A bemutatóján én voltam az egyik modellje, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az elkövetkezendő néhány posztban bemutatok pár őszi szettet Kitti egyedi technikával készült kötött és horgolt sapkáival. A kollekcióját a tengerek és óceánok világa ihlette. 

Ez a korallszínű kötött sapi az egyik kedvencem! Nagyon egyedi és különleges, imádom az apró gyöngyöket rajta.:) Nem volt nehéz feladat egy ütős szettet összeállítani hozzá. Egy nagyon puha, kötött cropped River Island babarózsaszín felsőt vettem fel, amihez mindenképp egy magas derekú nadrág passzol. Mikor hűvösebbre fordul az idő, tökéletes választás ez a könnyű, vajszínű puffos kabát! Rózsaszín vagy pasztell ruhákhoz jobb, ha  nem fekete cipőt, hanem inkább a ruhánk színével harmonizálót választunk. Az én választásom egy rozsdabarna bokacsizmára esett a Deichmannból. 

Ha nektek is megtetszett Kitti sapkája, ide kattintva találjátok az oldalát!

z_3.jpg

I met Kitti, the Letta Womenswear's talented designer at the Mod'art fashion school's exam fashionshow this year. I was one of her models, who presented her self-designed clothes and I still keep in touch with her. Over the next few posts I'll show you autumn sets with Kitti's knitted and crochet caps form her latest collection. The collection is inspired by the world of seas and oceans.

This pink, knitted cap is my favorite one! It's very unique and special, I love the little pearls on it. It wasn't difficult to style a great set to it. I wore a very fluffy cropped top from River Island, and a pair of skinny high-waisted jeans.When the weather turns cooler, it's a perfect decision to pick up this light, cream-colored puffy coat! When you wear pink or pastell clothes, don't choose black shoes! Instead of that, pick up a pair of cream colored or brown shoes, like this one from Deichmann.

If you also like Kitti cap, click here for more details!

z_6.jpg

z_5.jpg

z_7.jpg

z_2.jpg

z_4.jpg

sapka00.jpg

z_1.jpg

 

Meringue Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása