B'estella - 2015. 11. hónap
Playground

Playground

 Playground

 

Veled is előfordult már, hogy a hétköznapi póló-farmer összeállítást túl egyhangúnak találtad? Néhány apró trükkel feldobhatod és izgalmasabbá teheted a megjelenésedet.

Bármilyen egyszerű, őszi szettet szuperül kiegészíthetünk egy mintás sál, vagy más részletgazdag, élénk színű ruhadarab segítségével. Én ma például egy fehér kasmír felsőt és világos színű farmert vettem fel. Ez így elég unalmasan hangzik, nem? Csupán két olyan kiegészítő kellett, amiben valamilyen élénk szín és különleges minta keveredik, hogy érdekesebbé tegye az összeállításomat. Ez az egyedi kézzel horgolt, gyöngyös Letta sapi egy igazi kincs! A sima fehér alapon lévő zöld gyöngyök és azok elrendezése egy nagyon bohém és különleges hangulatot ad a szettnek - és még a fülünk sem fog fázni a hidegben.:) A mintás sál szintén nagyon feldobja az amúgy teljesen hétköznapi outfitet, ez egy szinte bármilyen alakomra felvehető egyszerű, de egyedi lookot ad. Bármilyen színnel, akár neon vagy pasztellszínekkel is kísérletezhetünk egy-egy szett izgalmasabbá tételéhez, a lényeg, hogy bátran használjuk a mix&match stíulst! 

.....................................

Have you ever felt that your ordinary top-jeans combo is too monotonous? You can make your set a little more exciting and unique with a few small tricks.
You can complete any simple autumn set with some colour and different patterns. For example, today I put on a white cashmere sweater and skinny jeans. That sounds pretty boring, isn't it? I only needed two accessories to make my outfit brighter. Both has a conspicuous colour. This amazing hand-crocheted hat from Letta is a real treasure! The beads on the white hat and their pattern makes our look bohemian and very special - and it's pretty warm too. Wearing a statement necklace or a scarf is also a great way to make our set extraordinary. You can wear accessories in any colour from the neon colours to the pastel colours, the only thing you need to keep in mind is that dare to experiment with mix and match style!

_4_1.jpg

_9.jpg

_8_1.jpg

_7_1.jpg

_3_1.jpg

_1_1.jpg

_5_1.jpg

_6_1.jpg

 

Playground Tovább
Shooting with Oleg Borisuk

Shooting with Oleg Borisuk

Shooting with Oleg Borisuk

 

Végre megkaptam a képeimet a legutóbbi fotózásomról! Már nagyon izgatott voltam, hogy hogy sikerültek. Kínszenvedés volt az a 8 perc, amíg letöltöttem a gépemre a csatolmányt, és minden lejáró másodpercnél egyre hevesebben vert a szívem.:D Mindig is csodáltam a tehetséges ukrán fotós, Oleg Borisuk hihetetlenül művészi és profi képeit, és szerencsére most sem kellett csalódnom. 

Délelőtt érkeztem a Jókai térre, Oleg stúdiójába a fotózásra. Habár úgy tíz perccel előbb érkeztem, senki nem csinált gondot belőle, sőt talán még örültek is, hogy hamarabb kezdhetjük. Először a sminkszobába mentem, ahol Lázár Dóri készítette el az első szetthez a teljesen natúr sminkemet. Öröm volt vele a munka, nagyon kedves volt és jót beszélgettünk közben.:) Miután elkészült a sminkem, Kaposi Judit /jkaposistyle/ segített átöltözni. Az első styling egy fehér garbós felsőből és egy kávészínű, műbőr culotteból állt. Oleg összefonta a hajamat, majd kezdődött a fotózás.:) 

Miután elkészültünk az első lookkal, újabb sminkre és újabb átöltözésre került sor. Ezúttal egy éles tusvonalat és fekete ruhadarabokat kaptam. Ezek a képek sokkal komolyabb hangulatúak lettek. Az összes fotót imádom és nagyon élveztem a fotózás minden pillanatát! 

............................

I finally got the photos from my latest photoshoot! I have been very excited about them. It was horrible to wait all the 8 minutes, until I downloaded the attachment on my computer, and at every passing minute my heart was beating faster and faster.:D I have always admired the talented Ukrainian photographer, Oleg Borisuk for his incredibly professional and artistic images, and fortunately I was not disappointed this time either.

In the morning I arrived to the Jokai square, to Oleg's photo studio. Although I arrived ten minutes earlier, nobody did any problem of it, moreover I think they were happy, because we could start working sooner. First I went to the makeup room, where Dóri Lazar made my natural makeup for the first look. It was a pleasure to work with her, she was very kind and we had fun during the work. After my makeup was completed, Judit Kaposi /jkaposistyle/ helped to change outfit. The first styling's pieces were a white turtleneck top and a coffee-colored leather culotte. Oleg braided my hair, and we started the photoshoot.

After we were finished with the firs look, I got new makeup and new styling. This time I got a sharp winged eyeliner and black clothing. These pictures' mood is much more serious, than the others'. I love all the photos and I really enjoyed every moment of this day!

y4.jpg

y3.jpg

y1.jpg

y6.jpg

y.jpg

 

Shooting with Oleg Borisuk Tovább
Countrylife

Countrylife

Countrylife

 

A mai képeket egy kedves ismerősünk farmján készítettük. Kalandos délutánom volt, ugyanis nem figyeltem az időt, és egy órával később értem haza, így nem tudtam elkészülni. Ezért a kocsiban, útközben öltöztem át és sminkeltem, de szerencsére végül időben odaértünk. A farmon lovakat, marhákat, disznókat és tyúkokat is tartanak; igazi countrylife hangulat volt!:)

A lovak közül Vilmost - azaz Vilit - , a legszelídebbet választottam. Nagyon barátságos volt, bár kezdetben a pózolás nem nagyon ment neki, mindig kisétált a képből.:)

Ezt a barna culotte nadrágot kapta minden blogger az F&F x Joy magazin versenyen, hogy csináljon róla posztot. Én egy bordó Stradivarius garbót vettem fel és kiegészítettem ezzel a színes, kockás F&F poncsóval, amit ezúttal nem poncsóként, hanem sálként használtam. Az ilyen zsúfolt mintájú, élénk színű ruhadarabok nagyon jól fel tudnak dobni egy egyszerű szettet. A poncsóm színei jól harmonizálnak mind a nadrág, mind a garbó színeivel. A magas szárú Tamaris csizmámat választottam az összeállításhoz, mert egy 3/4-es nadrág esetében jobban néz ki, ha nem törjük meg a lábunk vonalát például egy bokacsizmával. 

Szerencsére szép, napos időt fogtunk ki a fotózáshoz, ami nagyon jó hangulatban telt. Külön köszönöm Vilinek a közreműködést!;)

 .................................

Today, we shot pictures at my family's friends' farm. It was an adventurous afternoon, as I didn't check the time, and I got home almost a hour later so I couldn't get ready. Therefore, I dressed up and made my makeup in the car, but fortunately we got there on time. On the farm there were horses, cattles, pigs, chickens; There was a nice 'coutry life' feeling.

I chose William of the horses, because he was the most peaceful one. He was very friendly, although he couldn't pose at the begining.:)

At the F&F x Joy magazine blogger competition we got a pair of brown culottes to make a set with it. I wore it with a turtleneck sweater from Stradivarius and a colorful, checkered poncho from F&F, which I wasn't wearing az a poncho this time, but I used it as a scarf. Such a crowded patterned and colorful cloth, like this looks the prettiest with plain, simple clothes. I chose a pair of knee high boots from Tamaris, because 3/4 long pants looks better with these, than with a pair of ankle boots, which breaks the line of our leg.

Fortunately, we had a sunny afternoon, which we spent in a very good mood. Special thanks to Vili for the contribution!;)

1_6.jpg

00_1.jpg

4_1.jpg

5_1.jpg

3_1.jpg

10.jpg

0.jpg

11.jpg

8.jpg

 

Countrylife Tovább
Autumn revolution

Autumn revolution

Autumn revolution

 

A mai outfithez ismét Kitti sapkakollekciójából választottam egy különleges fejpántot. Ez nemcsak egy nagyon egyedi darab, de praktikus is, hiszen amellett, hogy jó meleg, bármilyen frizurát készíthetsz hozzá. Így, ha kontyot szeretnél, de hideg van, csak vegyél fel egy puha téli fejpántot! Ez és más egyedi tervezésű sapik már kaphatóak; itt tudtok rendelni!:)

A fekete fejpánthoz egy bordó Stradivarius kardigánt és egyszínű fekete felsőt vettem fel. A 3D-s pisztolyos táskámat internetről rendeltem. Imádom az ilyen vicces kiegészítőket, amivel egy kis humort csempészhetek a szettembe! Egy statement nyakláncot és fekete hosszú szárú csizmát - amit anyukám gardróbjából csentem el - viselek szakadt boyfriend jeansszel. 

......................

In this outfit post I chose one of Kitti's beautiful own designed caps. This isn't only a very unique headband, but also  practical, because you can make any hairstyles for it. So, if you want to make a messy bun to yourself, but it's cold, and you need something warm to your head, just pick up a knitted headband! This and other custom-designed special caps are now available; click here to order!:)

I put on a burgundy cardigan from Stradivarius and a plain black shirt with the headband. I ordered this 3D gun bag from the internet. I love the funny accessories like this, because they make our set a little more bohemian and interesting. I wore a statement necklace and a pair of black boots - which I borrowed from my mother's wardrobe - with my ripped boyfriend jeans.

 

oszi1.jpg

oszi7.jpg

oszi6.jpg

oszii.jpg

a fejpánthoz készült hangulatlap és anyagmanipuláció

oszi4.jpg

oszi5.jpg

Autumn revolution Tovább
Meringue

Meringue

Meringue

 

Ez egy kicsit rendhagyó poszt lesz, mivel most "a gombhoz kellett varrnom a kabátot".

A Mod'art divatiskola vizsgabemutatóján ismertem meg Kittit, a Letta Womenswear tehetséges tervezőjét, aki tavaly végzett. A bemutatóján én voltam az egyik modellje, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az elkövetkezendő néhány posztban bemutatok pár őszi szettet Kitti egyedi technikával készült kötött és horgolt sapkáival. A kollekcióját a tengerek és óceánok világa ihlette. 

Ez a korallszínű kötött sapi az egyik kedvencem! Nagyon egyedi és különleges, imádom az apró gyöngyöket rajta.:) Nem volt nehéz feladat egy ütős szettet összeállítani hozzá. Egy nagyon puha, kötött cropped River Island babarózsaszín felsőt vettem fel, amihez mindenképp egy magas derekú nadrág passzol. Mikor hűvösebbre fordul az idő, tökéletes választás ez a könnyű, vajszínű puffos kabát! Rózsaszín vagy pasztell ruhákhoz jobb, ha  nem fekete cipőt, hanem inkább a ruhánk színével harmonizálót választunk. Az én választásom egy rozsdabarna bokacsizmára esett a Deichmannból. 

Ha nektek is megtetszett Kitti sapkája, ide kattintva találjátok az oldalát!

z_3.jpg

I met Kitti, the Letta Womenswear's talented designer at the Mod'art fashion school's exam fashionshow this year. I was one of her models, who presented her self-designed clothes and I still keep in touch with her. Over the next few posts I'll show you autumn sets with Kitti's knitted and crochet caps form her latest collection. The collection is inspired by the world of seas and oceans.

This pink, knitted cap is my favorite one! It's very unique and special, I love the little pearls on it. It wasn't difficult to style a great set to it. I wore a very fluffy cropped top from River Island, and a pair of skinny high-waisted jeans.When the weather turns cooler, it's a perfect decision to pick up this light, cream-colored puffy coat! When you wear pink or pastell clothes, don't choose black shoes! Instead of that, pick up a pair of cream colored or brown shoes, like this one from Deichmann.

If you also like Kitti cap, click here for more details!

z_6.jpg

z_5.jpg

z_7.jpg

z_2.jpg

z_4.jpg

sapka00.jpg

z_1.jpg

 

Meringue Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása