B'estella - 2015. 10. hónap
Go on a trip!

Go on a trip!

Go on a trip!

 

Itt az idő kirándulni! Gyönyörű őszi idő volt a hétvégén, és ezt kihasználva el is indultunk egy kis sétára a Strázsa-hegyre. Az új kedvenc kabátomat, ezt a mesés F&F irhakabátot vettem fel, aminek szuperpuha bélése van és igazi, őszi hangulatú darab! Egy világos színű H&M skinny farmerrel és teveszínű pólóval párosítottam. Kiegészítőként egy nagy aranyszínű gyűrűt viselek, ami manapság nagyon a szívemhez nőtt, - pedig egyébként nem szoktam gyűrűt viselni - mert nagyon modern és stílusos hatást érhetünk el, ezzel az egyetlen apró ékszerrel is. Egy barna, csatos bokacsizmával tettem teljessé a mai szettet.:)

..................

It's time for a trip! There was beautiful autumn weather over the weekend, and taking advantage of this, we went on little walk to the Strázsa-hegy. I was in my new favorite shearling waterfall coat, this fabulous F&F fur coat, which has super soft lining and it's a real autumn themed piece! I paired it with a light-colored skinny jeans from H&M and a light brown t-shirt. As an accessory I was wearing a large gold ring, which is very dear to my heart nowadays - even if  I do not often wear a ring - because it gives a very modern and stylish effect to this set. I completed my set today with a pair of brown, buckled ankle boots.:)

3.jpg

1_5.jpg

4.jpg

2.jpg

6.jpg

5.jpg

Go on a trip! Tovább
Monochrome

Monochrome

Monochrome

 

Nagyszerű hírem van; bekerültem a Joy magazin és az F&F blogger versenyének döntőjébe, a legjobb 3 junior blogger közé! Számomra ez hatalmas megtiszteltetés, hiszen még alig egy éve kezdtem el a B'estellát. Ráadásul olyanokkal vagyok egy kategóriában, akiknek a hatására, kezdtem el én is blogolni.:)

A döntősöket szerdán behívták az F&F Showroomba, ahol egy szettet kellett összeállítani az ottani ruhákból. A bőség zavarában azt se tudtam, hol kezdjem a keresgélést. Rengeteg ruhát felpróbáltam, mikor rátaláltam erre a kis fekete overálra és egyből tudtam, hogy ez lesz az alapdarabom! Erre kezdtem el felépíteni a szettemet, kutatni kezdtem a felsők, kabátok, táskák és ékszerek között. Egy elegáns, de mégis bohókás vonalon indultam el, és egy monokróm összeállítás lett az eredmény.

..........................

I have some fantastic news! I'm in the next round of Joy's and F&F's blogger competition. I'm one of the three best junior bloggers. It makes me so proud because i have only started the B'estella a year ago. Moreover, i'm in the same category with the people who made me start blogging. The ones in the last round were invited to the F&F Showroom, where we had to make a set from the clothes we found there. 

Because there were so many clothes i didn't even know where to start. I tried on many sets until i found this black overall, and i knew that, this will be the main part of my outfit. I started to build my set on that, and i searched after a bag, a top, accessories and so on. I started an elegant yet bohemian line, and it ended up with a monochrome outfit.

tedd3.jpg

Az overálhoz egy fehér ingszerű mellényt, egy feliratos borítéktáskát és fekete-ezüst színű ékszereket választottam. 

Úgy gondoltam, hogy ez a poszt ne csak egyszerűen egy szett bemutatásáról szóljon, ezért néhány általános divatbakit is mutatok nektek, amit jobb elkerülni;

..........................

I chose a white vest, black-and-white jewelry and a "Love to dance" titled clutch with the overall. 

I thought that in this post I shouldn't simply speak about a set, so I present you some general fashion blooper that is better to avoid;

00.jpg

1. Habár az outfit egy monokróm vonalat képvisel, ne kövessük el azt a hibát, hogy csupa feketébe öltözünk! A legjobb kontrasztszín a fehér, hiszen megjelenésünket elegánssá és letisztulttá teszi. Ráadásul a fekete ruhadarabok gyakran nem is ugyanolyan színűek, hiszen van, amelyik kicsit kifakult, vagy eltérő anyaga máshogy fénylik. 

..........................

 Although it is monochrome outfit, don't dress up in full of black! The best contrast color of black is white, and wiht these two different colors we look elegant and sophisticated. In addition, the black clothes can be different shades, as some are a bit faded, or it has some other material that shines different.

1ne_tedd_1.jpg

1tedd_1.jpg

2. Idén hatalmas divat a statement, azaz feltűnő ékszerek viselése. Viszont egy ilyen elegáns összeállításhoz semmiképp se válasszunk élénk színű vagy nagyon csillogó bizsukat! Maradjunk a visszafogott, kifinomult stílusnál és vegyünk fel inkább egy egyszerű, de mutatós nyakláncot és karkötőt!

..........................

This year, wearing statement jewelry is a huge trend. However, for such an elegant outfit, do not choose a bright colored and too shiny jewelry! Let's stay at a subdued, sophisticated style and pick up a simple but flashy necklace and bracelet!

1_1.jpg

3. Az előző posztban bemutattam nektek a fekete, műbőr hátizsákomat, ami sokféle stílushoz illik, DE ehhez a szetthez válasszunk egy csinosabb, kisebb táskát. Ha el akarjátok kerülni az "üzletasszony kinézetet" egy bohókás felirattal vagy egy kis csillogással nem lőhettek mellé!

..........................

In the previous post I showed you my black leather backpack that fit a variety of styles BUT for this outfit, select a nicer, smaller bag. If you want to avoid the "business woman look" choose a playful subtitled or a glittered, shiny  bag! The result will be amazing!

1_2_1.jpg

4. A törpesarkú cipők már jó pár éve nem számítanak divatos lábbeliknek. (De azért ne dobd ki, ha van ilyen cipőd, mert lehet, hogy néhány év múlva ismét visszakerülnek a divatlapokba;) ) Tehát a mai szetthez egy chunky heeled, nyitott orrú F&F szandált választottam. Nagyon kényelmes, és sokkal sikkesebbé és modernebbé teszi az outfitet. 

..........................

The low-heeled shoes has been for a few years are not considered fashionable footwear. (But do not throw them out if you have any shoes of this type, because maybe a few years later they will be on the magazine covers again!;)) So I chose a pair of chunky heeled, open-toed sandals from F&F. They are very comfortable and a lot more modern.

1_3.jpg

+1. Ahelyett, hogy egyből a telefonodért nyúlnál, amint van egy kis időd, inkább vedd elő a táskádból a kedvenc Joy magazinodat, hidd el, sokkal jobb bármelyik telefonos appnál!:)

..........................

Next time when you want to grab your phone, take your favorite Joy magazine from your bag and read on, believe me, it's much more fun then any other apps!

1_4.jpg

Monochrome Tovább
Zero Gravity

Zero Gravity

Zero Gravity

 

Ismeritek a Chloe from the woods divat blogot? Én már nagyon régóta követem Dóri oldalát és imádom minden bejegyzését! Amikor láttam, hogy a világoskék neoprén kabátja eladóvá vált egyből lecsaptam rá, és pár napon belül már itthon ölelgethettem kedvemre.:)

A mai outfit posztban a kabáthoz csupa fekete darabokat válogattam össze; egy Stradivarius felsőt, F&F nadrágot és a New Look platform magassarkúmat. Kiegészítőnek a dorogi Outletben vásárolt fekete bőr hátizsákomat választottam, ami nem csak szuperül néz ki, de rendkívül praktikus is! Sokkal kényelmesebb, mint egy kézitáska, minden elfér benne, vagány, fiatalos és minden szettet feldob!

.............................

Do you know the Chloe from the woods named fashion blog? I have been following Dori for a long time and I love all her posts! When I saw that she sells her neoprene light blue coat, I wrote her, and after a few days I could hug it whenewer I wanted to.:)

For this outfit post I wore only black clothes expect the coat; a Stradivarius plain T-shirt, F&F trousers and my New Look platform sandals. As an accessorie i wore my black leather backpack which I bought at an outlet. It’s not only looks awesome but it’s also very handful! It’s much more comfortable than a handbag, you can put in it everything you need and it looks good with any outfit!

x_3.jpg

x_6_1.jpg

x_5.jpg

 

x_4.jpg

x_1.jpg

Zero Gravity Tovább
Windy autumn

Windy autumn

Windy autumn

 

Végre itt a gyönyörű ősz! Hosszú kimaradás után újra ki tudtunk menni fotózni a szabadba, kisütött a nap és a szeles idő ellenére is nagyon meleg volt.

 Ma egy igazi must-have darabot mutatok be, ez pedig a kockás poncsóm. Az F&F-ben vásároltam pár hete és mit is mondhatnék…szerelem volt első látásra!:) Szinte bármivel jól mutat, a hűvös időben pedig nagyon praktikus is. A színei igazán ősziesek, és mivel sok szín van rajta, akármilyen a poncsón megtalálható árnyalatú kiegészítőt felvehetünk hozzá. Én egy szintén F&F világosbarna színű rövid ujjúval, és magas derekú jeggingsszel vettem fel. A cipőt – sosem találnátok ki – egy használt cipőboltban vettem, de ez a New Lookos darab teljesen új volt, címkés! Imádom az ilyen Chunky heel platform szandálokat – főleg, ha ilyen olcsón tudom megvenni!

........................

The beautiful autumn is here! Finally, we were able to go to the outside to take some photos after a long outage, the sun was shining beautiful and despite the windy weather it was very hot.
Today I show you a real must-have piece, this is a plaid poncho. I bought it in the F&F a few weeks ago and all I can say is that ... it was love at first sight! :) It looks gorgeous with almost everything and in the cold weather is also very practical. You can find the best colors of the fall in it, so you can put it on with any accessories in these shades. I wore it with an F&F light brown short-sleeved top and a pair of high-waisted jeggings. I bought the shoes - you would never find out - at a used shoe store, but this New Looks piece was brand new! I love these Chunky heel platform sandals - especially if they're so cheap!

film9.jpg

film1.jpg

film3.jpg

film4.jpg

film6.jpg

film11.jpg

film8.jpg

film10.jpg

film5.jpg

Windy autumn Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása