B'estella - 2015. 01. hónap
Stonewall

Stonewall

2015. január

Stonewall

 

Már nagyon vártam a hétvégét, mert ez a hetem elég sűrű volt. Még múlt hétvégén mentem Piilisjászfalura, az unokatesómékhoz fotózni. Az unokatesóm néhány barátnőjével egy nagyon klassz tánccsoportot alakított, és különböző jelmezekben készítettem róluk képeket. Sokszor öltöztek át egyenruhákba, illetve vicces jelmezekbe is. Minden jelmezük egy-egy előadáshoz volt kitalálva. Nagyon élveztem, mert szeretek fotózni és nagyon jól esett, hogy engem kértek fel erre a feladatra, emellett pedig fantasztikus volt a hangulat is.:) Kedden volt csellóvizsgám, amire kikértek a suliból is. Három darabot kellett eljátszanom a nyilvános vizsgán, egyet zongorakísérettel, a maradék kettőt pedig duóban játszottam. Az iskolában sem kíméltek minket, témazárók és felelések fűszerezték az eseménydús hetet.:)

Ma, zenekari próbáról visszatérve anyukámmal kimentünk egy betonfalhoz Grunge stílusú képeket készíteni. Nagy örömömre anya elég jól belejött a fotózásba is. A képeken egy fekete bőrujjú H&M kabátot láthattok rajtam, aminek a mellényrésze műszőrmés. Egy szintén H&M-ből szerzett fekete-fehér pólót viselek, amin a 'Big Dreams, Good Music and Pizza', azaz 'Nagy álmok, Jó zene és Pizza' felirat áll. Imádom az olyan feliratú ruhadarabokat, amiken a szöveg tökéletesen passzol hozzám vagy a hangulatomhoz. Egy fekete Pull&Bear miniruhát vettem a póló alá, a fekete-fehér szettet pedig bőr bokacsizmával egészítettem ki. Hogy egy kis szín is legyen rajtam, a kedvenc Rimmel London piros rúzsomat választottam az amúgy teljesen natúr sminkhez, és borvörösre festettem a körmömet.

.....................................................................................................................................

I was really looking forward to the weekend because I was very busy this week. Last weekend I took photos of my cousin's dance team in Pilisjászfalu. Their team, the Pink Dance is a very kind and funny team. They invited me to their next show too.:) I really enjoyed the shoot because I like to take pictures and i was very happy for they trusted me with this task. On Tuesday it was my cello exam. I was very nervous, but I think it went well. School was hard too.. We wrote a lot of tests this week. Today, returning from the orchestral rehearsal, we went to a stonewall with my mother. She took some Grunge stíled pictures of me.  I wore the PU-sleeved jacket from H&M. I really love this jacket because it looks good with any outfit. I wore a white T-shirt, with 'Big Dreams, Good Music and Pizza' text on it. This title fits perfectly to me! I wore a black mini dress under my T-shirt and I chose black ankle boots for my set. I chose a red lipstick, and wine red nail polish to get some color on me. 

0_3_.jpg

0_5__1.jpg

0_6_.jpg

0_4_.jpg

0_1_.jpg

0_7_.jpg

0_8_.jpg

 

Stonewall Tovább
Let it snow

Let it snow

Let it snow

 

Végre valahára leesett az első nagy hó, ami szerencsére szépen megmaradt másnapra is. A fák gyönyörűek, a táj meseszép, igazi téli meseország van mindenhol! Egy közei tisztás szélén készültek a képek a mai bejegyzéshez, ahol minden csupa hó volt.:) Egy barna átgombolós szövetkabát volt rajtam, ami nagyon kényelmes és jól kombinálható, mivel a kapucnijában és az ujja végén is színes kockás minta van. Így mustársárga, bordó, sötétkék, sötétzöld vagy sima farmernadrággal is jól összeillik. Én ez utóbbi mellett döntöttem, mert ez a skinny H&M nadrág nagyon kényelmes és bármivel jól néz ki.:) Egy Tamaris, bőr magassarkú bokacsizmát választottam anya cipői közül, majd egy kockás sálat tekertem a nyakamba. 

...............................................................

Finally, here is the first really big snow of the year. The trees are beautiful and the scenery is amazing, it's like in a real fairy tale. I took these pictures on my blog at the edge of a nearby lea, where everything was white because of the snow! I wore a brown coat made of cloth, what you can combine well, because of at the hood and the arms there are pretty checked print. I wore it with a skinny H&M jeans, which is very comfortable and fashionable. I chose the Tamaris high-heeled boots from my mother's wardrobe and I wrapped a checked scarf around my neck.

1_2_.jpg

1_10__1.jpg

1_6__1.jpg

1_13_.jpg

1_12_.jpg

1_9__1.jpg

1_17_.jpg

1_4_.jpg

 

Let it snow Tovább
Red Riding Hood

Red Riding Hood

2015. január

Red Riding Hood

 

Már nagyon rég óta nem néztem új részt a Once Upon a Time-ból (Egyszer volt, hol nem volt). A sorozat címe egyértelműen utal rá, hogy valami mesebeli dologról lesz szó, de ez nem egy egyszerű hamupipőke-sztori. Az Egyszer volt, hol nem voltban mindenféle mese keveredik, de nem csak a mesevilágban, hanem azzal párhuzamosan a mi világunkban is játszódik. Nagyon izgalmas a történet és minden mindennel összefügg. Már régóta nézem ezt a sorozatot és a kedvenc szereplőm egyértelműen Piroska, azaz Ruby. A mai bejegyzésben egy Piroska által inspirált összeállítást láthattok.:) A sorozat egyik nagy csattanója (és a kedvenc részem), mikor kiderül, hogy Piroska a farkas. Szó szerint. De azért nem lövöm le az összes poént, inkább nézzétek meg! Higgyétek el, érdemes elkezdeni, mert fantasztikus sorozat!:) Tehát ezt az infót is figyelembe véve, a piros Basefield pulcsin azért a farkast idéző műszőrme is ott van!:) A Piroska-Farkas hatás érdekében a bundás, piros bakancsomat vettem fel, világos színű farmerrel és a tigrises Pull&Bear pólómmal egészítettem ki.

........................................................................................................................................

Do you know the series Once Upon a Time? It is a tale full of exciting twists and it isn't not a typical Cinderella story at all. The story takes place simultaneously in the fairy tale world and the real world. Today's outfit post is clearly inspired by my favorite character, Red Riding Hood. In my red sweater you can also see the "wolf's fur", which plays an important role in the story. But I'd rather not shoot down the joke, so Check out 1x15 to fint it out. Because I do not have wolf patterned shirt (yet), I was wearing a tiger patterned one. I completed the set with my red, furry boots and light-colored jeans!:)

befunky_img_6521_jpg.jpg

befunky_b_w_8_jpg_1.jpg

befunky_img_6609_jpg.jpg

befunky_chromatic_p91_jpg.jpg

befunky_b_w_8_jpg.jpg

befunky_b_w_8o_jpg.jpg

befunky_chromatic_1zi_jpg.jpg

 

Red Riding Hood Tovább
Budapest Tour

Budapest Tour

2015.január 

Budapest Tour

 

Egy kiállításra mentünk, ami a Capa Központban volt. a Kép és Képtelenség című kiállításon rengeteg technikai újdonságot nézhettünk meg és próbálhattunk ki. A Google Glass tetszett a legjobban, nagyon érdekes volt, hogy mi mindenre képes már a technológia. A szemüveget felvéve egy kis képet láttam, amin az idő volt megjelenítve, alatta pedig az 'OK google' felirat volt olvasható. Ha kimondtam ezt az utasítást, a képen megjelentek a menüpontok, ahol például navigációt kérhettem a szemüvegtől, vagy akár fotózhattam is vele. Ahogy kimondtam a 'take a photo' utasítást, a szemüveg lefényképezte azt, amire éppen néztem. A másik kedvenc szerkentyűm az Oculus Rift volt. Ez egy nagy szemüveg, ami egy virtuális világot teremt eléd, hangokkal és mozgással. Az elején, mikor felrakták rám a szemüveget és a fejhallgatót, egy szobában találtam magam, majd egy erdőben, végül egy városban. Az idő múlása fel se tűnt. Alig fél percnek éreztem azt az öt percet, amit a Oculus Rift-tel töltöttem. Ezeken kívül számos új appot, játékot és Kinect mozgásérzékelőt is kipróbálhattunk, mellyel bowlingozni is tudtunk a kiállítás termében. Még virtuális kisállatot is lehetett gondozni. A kiállítás után az Imázs étterembe mentünk, amit én javasoltam. Az iskolában az egyik osztálytársam a sushiról és a sushi evés illemszabályairól tartott kiselőadást, így nagyon is kedvet kaptam, hogy megkóstoljam ezt a japán ínyencséget. Az Imázs étterem nagyon hangulatos és designos, az étel pedig kiváló! Nagyon megszerettem a sushit, a legjobban a lazacos ízlett!:) Ebéd után az Andrássy úton sétáltunk, itt készültek a mai outfit fotók is. 

Egy barackszínű puha kardigán volt rajtam Next felsővel és a póló mintájához passzoló H&M nadrággal. Apátol kaptam a szülinapomra két kvarcmedált. Egy holdköves és egy fekete napköves medált kaptam, és különböző hosszúságú láncokra akasztottam őket. Sok bloggernél láttam már ilyen medálokat, és nagyon megtetszettek. Eldöntöttem, hogy nekem is kell és végül apa teljesítette a kívánságomat!☺ Nagyon tetszik ez a két kő, mert nagyon különleges színük van. A mai outfithez azonban csak az egyiket vettem fel ezek közül, a másik nyaklánc egy rózsakvarc medál, amit tegnap találtam a szobámban. Régen imádtam mindenféle követ gyűjteni, és nagyon érdekelt a geológia. A kiállítást egyébként mindenkinek ajánlom, nagyon érdekes! A port.hu-n további infókat találtok róla.:)

befunky_img_6927_jpg.jpg

befunky_null_3t_jpg.jpg

befunky_img_7003_jpg.jpg

befunky_null_f3_jpg.jpg

befunky_null_37.jpg

befunky_null_3l_jpg.jpg

Budapest Tour Tovább
Baby it's cold outside!

Baby it's cold outside!

2015. január

Baby it's cold outside!

 

Ma a papám 70. szülinapját ünnepeltük a családdal. Az egész család összegyűlt, az ország minden részéről jöttek a Szabók és nagyon jó volt, így, hogy együtt volt mindenki!:) Írtam minden unokának egy rövid verset és felmondtuk papának. Szerintem nagyon tetszett neki, el is érzékenyült. Később a nővérem zongorázott, és papa nótázgatott is. Nagyon szép hangja van, ennek ellenére ritkán hallom énekelni, szóval ez most nekem is egy meglepetés volt. :) Még a héten mentünk ki fotózni egy kis erdei ösvényre anyával. Egy szürke szövetkabátot kértem kölcsön anya gardróbjából, amit fekete pólóval és piros Pull&Bear nadrággal vettem fel. A szürke-fekete szettet nagyon feldobja az élénk piros nadrág. Kiegészítőnek egy szürke color blocked táskát választottam, aminek az elején egy ezüst csat van. 

.............................................................................................................................

Today we celebrated my my grandfather's 70th birthday with the whole Szabó family. I wrote a short poem for every grandchild and we recited it for grandpa, who was touched. I love when the whole faily is together! Last week I went to a little forest with my mother. She took some pictures of me at a nice forest trail. I borrowed a grey cloth coat from my mother's wardrobe. I was wearing red Pull&Bear pants, a black shirt and as accessory, a color blocked grey bag.

kabat_18_.jpg

kabat_11_.jpg

kabat7_2_.jpg

xxx_8_.jpg

kabat6_2_.jpg

Baby it's cold outside! Tovább
Dots

Dots

2015.január

Dots

 

Hamarosan itt az első félév vége. A héten gőzerővel kellett tanulni és még javítani a jegyeken. Mi is sok dolgozatot írtunk a napokban. Kiruccanásképp elmentünk kirándulni a hegyekbe, ahol még akadt némi hó. A csomagtartóban volt egy héliumos lufi, amit szilveszterről hoztam:) Mivel a szettem fekete-fehér volt, gondoltam ezzel az élénk színű lufival tudnám kicsit feldobni. Így a szett fekete-fehér és rózsaszín:) Egy pöttyös Mango kabátot viselek fekete Bershka nadrággal és egy műszőrmés Deichmann bakanccsal. Az apró pöttyös kabáthoz pedig nagy pöttös kesztyűt vettem, szerintem nagyon kiegészítik egymást.

..............................................................................................................................

The end of the first semester of the school is soon here. We also wrote many tests in the last few days. For relaxation we went to the mountains with my family. We took pictures in a snowy forest of today's post. A pink balloon were in the boot, which has left from New Year's Eve. With this I made the black and white set more colorful. I'm wearing a black and white polka dot coat from Mango and gloves. In the gloves spots are bigger, so I think they complement each other very well. I was wearing this set with black pants and furry Deichmann boots.

ice_jpg.jpg

ice3_jpg.jpg

ice2_jpg.jpg

ice5_jpg.jpg

Dots Tovább
Safari

Safari

2015. január

Safari

 

Ma a Strázsa hegyen voltunk kirándulni, így a gyönyörű tájat kihasználva, egybekötöttem a kirándulást egy fotózással. Anya fotózott a hegy lábánál egy csodaszép fa - legalábbis nekem nagyon tetszik :) - előtt, amit már régóta kinéztem magamnak. A háttér nekem valamiért egy Safarira emlékeztet, ebből jött a poszt címe. Egy dombormintás fekete hosszú ujjú felső volt rajtam, khaki nadrággal. A táska egy Zoe Phobic hátizsák, amit karácsonyra kaptam és egyszerűen imádom! Nagyon tetszik az összes ruhájuk, táskájuk és kiegészítőik. A Marie Claire Fashion Days-en is voltam a divatbemutatójukon és azt kell mondjam, lélegzetelállítóan gyönyörű darabokat terveznek! A neves magyar márka egyébként rendszeresen tölt fel képeket az éppen készülő táskákról/ruhákról, mind az instagramra, mind pedig a facebook oldalukra. A táska mintája fogott meg leginkább. Imádom az ilyen norvég mintás cuccokat. Egy H&M-es ezüst nyaklánccal és teveszínű bokacsizmával egészítettem ki a szettet. 

...............................................................................................................................

Today we went on a trip with my family. The landscape reminded me of a Safari, this is why it became the title of the post. I was wearing today a Zoe Phobic Norwegian patterned backpack with embossed black top and khaki pants. I love all of the Zoe Phobic clothes! You can see pictures of the latest stuff on their instagram and facebook page. I completed the set with camel-colored boots and silver necklace.

befunky_chromatic_1_jpg_1.jpg

befunky_chromatic_4_jpg.jpg

befunky_chromatic_7_jpg.jpg

befunky_chromatic_11_jpg.jpg

befunky_chromatic_8_jpg.jpg

befunky_chromatic_10_jpg.jpg

eszter.png

Facebookon is!:)

Safari Tovább
Welcome winter!

Welcome winter!

2015. január

Welcome winter!

 

Végre elérkezett 2015! Ez az idei első bejegyzés a blogon. A családommal kirándulni mentünk Dobogókőre, most, hogy leesett az első hó. Az erdő csodálatosan nézett ki, mindig is imádtam a téli erdők hangulatát. Egy lila kockás kabátot viseltem mályva színű sállal. Fekete nadrágot és egy bundás bakancsot vettem még a szetthez.:) Idén is folytatni fogom a blogolást és remélem minél többen olvasni is fogjátok! Boldog új évet!

.......................................................................................................................

2015 has finally arrived! This is the first post of the year. Today we went on a trip with my family. The snowy forest looked fabulous, I've always loved the atmosphere of the winter forest. I was wearing a purple coat and a mauve scarf with black pants and furry boots. This year I'm going to continue blogging and i hope more and more people will read it. Happy new year!

 befunky_null_2_jpg.jpg

befunky_null_2i_jpg.jpg

befunky_null_1j_jpg.jpg

befunky_null_1_jpg.jpg

befunky_nuoll_2.jpg

 

Welcome winter! Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása