B'estella - 2015. 42. hét
Monochrome

Monochrome

Monochrome

 

Nagyszerű hírem van; bekerültem a Joy magazin és az F&F blogger versenyének döntőjébe, a legjobb 3 junior blogger közé! Számomra ez hatalmas megtiszteltetés, hiszen még alig egy éve kezdtem el a B'estellát. Ráadásul olyanokkal vagyok egy kategóriában, akiknek a hatására, kezdtem el én is blogolni.:)

A döntősöket szerdán behívták az F&F Showroomba, ahol egy szettet kellett összeállítani az ottani ruhákból. A bőség zavarában azt se tudtam, hol kezdjem a keresgélést. Rengeteg ruhát felpróbáltam, mikor rátaláltam erre a kis fekete overálra és egyből tudtam, hogy ez lesz az alapdarabom! Erre kezdtem el felépíteni a szettemet, kutatni kezdtem a felsők, kabátok, táskák és ékszerek között. Egy elegáns, de mégis bohókás vonalon indultam el, és egy monokróm összeállítás lett az eredmény.

..........................

I have some fantastic news! I'm in the next round of Joy's and F&F's blogger competition. I'm one of the three best junior bloggers. It makes me so proud because i have only started the B'estella a year ago. Moreover, i'm in the same category with the people who made me start blogging. The ones in the last round were invited to the F&F Showroom, where we had to make a set from the clothes we found there. 

Because there were so many clothes i didn't even know where to start. I tried on many sets until i found this black overall, and i knew that, this will be the main part of my outfit. I started to build my set on that, and i searched after a bag, a top, accessories and so on. I started an elegant yet bohemian line, and it ended up with a monochrome outfit.

tedd3.jpg

Az overálhoz egy fehér ingszerű mellényt, egy feliratos borítéktáskát és fekete-ezüst színű ékszereket választottam. 

Úgy gondoltam, hogy ez a poszt ne csak egyszerűen egy szett bemutatásáról szóljon, ezért néhány általános divatbakit is mutatok nektek, amit jobb elkerülni;

..........................

I chose a white vest, black-and-white jewelry and a "Love to dance" titled clutch with the overall. 

I thought that in this post I shouldn't simply speak about a set, so I present you some general fashion blooper that is better to avoid;

00.jpg

1. Habár az outfit egy monokróm vonalat képvisel, ne kövessük el azt a hibát, hogy csupa feketébe öltözünk! A legjobb kontrasztszín a fehér, hiszen megjelenésünket elegánssá és letisztulttá teszi. Ráadásul a fekete ruhadarabok gyakran nem is ugyanolyan színűek, hiszen van, amelyik kicsit kifakult, vagy eltérő anyaga máshogy fénylik. 

..........................

 Although it is monochrome outfit, don't dress up in full of black! The best contrast color of black is white, and wiht these two different colors we look elegant and sophisticated. In addition, the black clothes can be different shades, as some are a bit faded, or it has some other material that shines different.

1ne_tedd_1.jpg

1tedd_1.jpg

2. Idén hatalmas divat a statement, azaz feltűnő ékszerek viselése. Viszont egy ilyen elegáns összeállításhoz semmiképp se válasszunk élénk színű vagy nagyon csillogó bizsukat! Maradjunk a visszafogott, kifinomult stílusnál és vegyünk fel inkább egy egyszerű, de mutatós nyakláncot és karkötőt!

..........................

This year, wearing statement jewelry is a huge trend. However, for such an elegant outfit, do not choose a bright colored and too shiny jewelry! Let's stay at a subdued, sophisticated style and pick up a simple but flashy necklace and bracelet!

1_1.jpg

3. Az előző posztban bemutattam nektek a fekete, műbőr hátizsákomat, ami sokféle stílushoz illik, DE ehhez a szetthez válasszunk egy csinosabb, kisebb táskát. Ha el akarjátok kerülni az "üzletasszony kinézetet" egy bohókás felirattal vagy egy kis csillogással nem lőhettek mellé!

..........................

In the previous post I showed you my black leather backpack that fit a variety of styles BUT for this outfit, select a nicer, smaller bag. If you want to avoid the "business woman look" choose a playful subtitled or a glittered, shiny  bag! The result will be amazing!

1_2_1.jpg

4. A törpesarkú cipők már jó pár éve nem számítanak divatos lábbeliknek. (De azért ne dobd ki, ha van ilyen cipőd, mert lehet, hogy néhány év múlva ismét visszakerülnek a divatlapokba;) ) Tehát a mai szetthez egy chunky heeled, nyitott orrú F&F szandált választottam. Nagyon kényelmes, és sokkal sikkesebbé és modernebbé teszi az outfitet. 

..........................

The low-heeled shoes has been for a few years are not considered fashionable footwear. (But do not throw them out if you have any shoes of this type, because maybe a few years later they will be on the magazine covers again!;)) So I chose a pair of chunky heeled, open-toed sandals from F&F. They are very comfortable and a lot more modern.

1_3.jpg

+1. Ahelyett, hogy egyből a telefonodért nyúlnál, amint van egy kis időd, inkább vedd elő a táskádból a kedvenc Joy magazinodat, hidd el, sokkal jobb bármelyik telefonos appnál!:)

..........................

Next time when you want to grab your phone, take your favorite Joy magazine from your bag and read on, believe me, it's much more fun then any other apps!

1_4.jpg

Monochrome Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása