B'estella - 2015. 4. hét
Stonewall

Stonewall

2015. január

Stonewall

 

Már nagyon vártam a hétvégét, mert ez a hetem elég sűrű volt. Még múlt hétvégén mentem Piilisjászfalura, az unokatesómékhoz fotózni. Az unokatesóm néhány barátnőjével egy nagyon klassz tánccsoportot alakított, és különböző jelmezekben készítettem róluk képeket. Sokszor öltöztek át egyenruhákba, illetve vicces jelmezekbe is. Minden jelmezük egy-egy előadáshoz volt kitalálva. Nagyon élveztem, mert szeretek fotózni és nagyon jól esett, hogy engem kértek fel erre a feladatra, emellett pedig fantasztikus volt a hangulat is.:) Kedden volt csellóvizsgám, amire kikértek a suliból is. Három darabot kellett eljátszanom a nyilvános vizsgán, egyet zongorakísérettel, a maradék kettőt pedig duóban játszottam. Az iskolában sem kíméltek minket, témazárók és felelések fűszerezték az eseménydús hetet.:)

Ma, zenekari próbáról visszatérve anyukámmal kimentünk egy betonfalhoz Grunge stílusú képeket készíteni. Nagy örömömre anya elég jól belejött a fotózásba is. A képeken egy fekete bőrujjú H&M kabátot láthattok rajtam, aminek a mellényrésze műszőrmés. Egy szintén H&M-ből szerzett fekete-fehér pólót viselek, amin a 'Big Dreams, Good Music and Pizza', azaz 'Nagy álmok, Jó zene és Pizza' felirat áll. Imádom az olyan feliratú ruhadarabokat, amiken a szöveg tökéletesen passzol hozzám vagy a hangulatomhoz. Egy fekete Pull&Bear miniruhát vettem a póló alá, a fekete-fehér szettet pedig bőr bokacsizmával egészítettem ki. Hogy egy kis szín is legyen rajtam, a kedvenc Rimmel London piros rúzsomat választottam az amúgy teljesen natúr sminkhez, és borvörösre festettem a körmömet.

.....................................................................................................................................

I was really looking forward to the weekend because I was very busy this week. Last weekend I took photos of my cousin's dance team in Pilisjászfalu. Their team, the Pink Dance is a very kind and funny team. They invited me to their next show too.:) I really enjoyed the shoot because I like to take pictures and i was very happy for they trusted me with this task. On Tuesday it was my cello exam. I was very nervous, but I think it went well. School was hard too.. We wrote a lot of tests this week. Today, returning from the orchestral rehearsal, we went to a stonewall with my mother. She took some Grunge stíled pictures of me.  I wore the PU-sleeved jacket from H&M. I really love this jacket because it looks good with any outfit. I wore a white T-shirt, with 'Big Dreams, Good Music and Pizza' text on it. This title fits perfectly to me! I wore a black mini dress under my T-shirt and I chose black ankle boots for my set. I chose a red lipstick, and wine red nail polish to get some color on me. 

0_3_.jpg

0_5__1.jpg

0_6_.jpg

0_4_.jpg

0_1_.jpg

0_7_.jpg

0_8_.jpg

 

Stonewall Tovább
Let it snow

Let it snow

Let it snow

 

Végre valahára leesett az első nagy hó, ami szerencsére szépen megmaradt másnapra is. A fák gyönyörűek, a táj meseszép, igazi téli meseország van mindenhol! Egy közei tisztás szélén készültek a képek a mai bejegyzéshez, ahol minden csupa hó volt.:) Egy barna átgombolós szövetkabát volt rajtam, ami nagyon kényelmes és jól kombinálható, mivel a kapucnijában és az ujja végén is színes kockás minta van. Így mustársárga, bordó, sötétkék, sötétzöld vagy sima farmernadrággal is jól összeillik. Én ez utóbbi mellett döntöttem, mert ez a skinny H&M nadrág nagyon kényelmes és bármivel jól néz ki.:) Egy Tamaris, bőr magassarkú bokacsizmát választottam anya cipői közül, majd egy kockás sálat tekertem a nyakamba. 

...............................................................

Finally, here is the first really big snow of the year. The trees are beautiful and the scenery is amazing, it's like in a real fairy tale. I took these pictures on my blog at the edge of a nearby lea, where everything was white because of the snow! I wore a brown coat made of cloth, what you can combine well, because of at the hood and the arms there are pretty checked print. I wore it with a skinny H&M jeans, which is very comfortable and fashionable. I chose the Tamaris high-heeled boots from my mother's wardrobe and I wrapped a checked scarf around my neck.

1_2_.jpg

1_10__1.jpg

1_6__1.jpg

1_13_.jpg

1_12_.jpg

1_9__1.jpg

1_17_.jpg

1_4_.jpg

 

Let it snow Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása