B'estella - 2015. 35. hét
Angelface Model Agency

Angelface Model Agency

Először is sajnálom, hogy nem írtam az utóbbi időben, de nagyon el voltam havazva, és most megtudjátok ti is, hogy mi volt ennek az egyik oka.:) 

Mint már egy korábbi bejegyzésben is láthattátok, nemrég belekóstoltam a modellkedésbe. Az Angelface modellügynökséggel dolgozom együtt, akik különböző munkalehetőségeket ajánlanak. Legutóbb például egy Reök Cecília divatbemutatón vettem részt, nyáron pedig elkészültek az első tesztfotóim is a portfóliómhoz.bstella3.jpg

Foto by David Ajkai

A tesztfotózás egy olyan profi fotózás, ahol szakemberek (stylist, sminkes, profi fotós, stb.) segítségével elkészülnek a modell első modellképei, melyek elsőként szerepelnek a portfóliójában. Engem Ajkai Dávid, a híres magyar divatfotós fényképezett, aki dolgozott többek közt a Lack és a Szépvilág magazinnak, a Flyerz, Rebelliveblog, Mashkulture.net-Dress to express, Fashionhunter, Festinstyle, Pumpkin-paradise divatblogoknak, az Elegant, a Marie Claire, a Philosophy magazinnak és a Szputnyik és Nasha kampányfotózását is rábízták.

xx_9_1.jpg

elso.jpg

 

A fotózáson a stylist Horváth Ottó, a sminkes pedig Szabina A. Nagy volt.

Nagyon élveztem a fotózást, izgalmas volt ebbe is belekóstolni, remélem még több ilyen élményben lesz részem. Az egész csapatot csak ajánlani tudom, mindenki nagyon kedves és profi volt! 
harmadik.jpg

Ha te is szívesen kipróbálnád magad modellként, jelentkezz az Angelface idei őszi modellfelfedező castingjaira!:)

Angelface Model Agency Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása