B'estella - 2015. 3. hét
Red Riding Hood

Red Riding Hood

2015. január

Red Riding Hood

 

Már nagyon rég óta nem néztem új részt a Once Upon a Time-ból (Egyszer volt, hol nem volt). A sorozat címe egyértelműen utal rá, hogy valami mesebeli dologról lesz szó, de ez nem egy egyszerű hamupipőke-sztori. Az Egyszer volt, hol nem voltban mindenféle mese keveredik, de nem csak a mesevilágban, hanem azzal párhuzamosan a mi világunkban is játszódik. Nagyon izgalmas a történet és minden mindennel összefügg. Már régóta nézem ezt a sorozatot és a kedvenc szereplőm egyértelműen Piroska, azaz Ruby. A mai bejegyzésben egy Piroska által inspirált összeállítást láthattok.:) A sorozat egyik nagy csattanója (és a kedvenc részem), mikor kiderül, hogy Piroska a farkas. Szó szerint. De azért nem lövöm le az összes poént, inkább nézzétek meg! Higgyétek el, érdemes elkezdeni, mert fantasztikus sorozat!:) Tehát ezt az infót is figyelembe véve, a piros Basefield pulcsin azért a farkast idéző műszőrme is ott van!:) A Piroska-Farkas hatás érdekében a bundás, piros bakancsomat vettem fel, világos színű farmerrel és a tigrises Pull&Bear pólómmal egészítettem ki.

........................................................................................................................................

Do you know the series Once Upon a Time? It is a tale full of exciting twists and it isn't not a typical Cinderella story at all. The story takes place simultaneously in the fairy tale world and the real world. Today's outfit post is clearly inspired by my favorite character, Red Riding Hood. In my red sweater you can also see the "wolf's fur", which plays an important role in the story. But I'd rather not shoot down the joke, so Check out 1x15 to fint it out. Because I do not have wolf patterned shirt (yet), I was wearing a tiger patterned one. I completed the set with my red, furry boots and light-colored jeans!:)

befunky_img_6521_jpg.jpg

befunky_b_w_8_jpg_1.jpg

befunky_img_6609_jpg.jpg

befunky_chromatic_p91_jpg.jpg

befunky_b_w_8_jpg.jpg

befunky_b_w_8o_jpg.jpg

befunky_chromatic_1zi_jpg.jpg

 

Red Riding Hood Tovább
Budapest Tour

Budapest Tour

2015.január 

Budapest Tour

 

Egy kiállításra mentünk, ami a Capa Központban volt. a Kép és Képtelenség című kiállításon rengeteg technikai újdonságot nézhettünk meg és próbálhattunk ki. A Google Glass tetszett a legjobban, nagyon érdekes volt, hogy mi mindenre képes már a technológia. A szemüveget felvéve egy kis képet láttam, amin az idő volt megjelenítve, alatta pedig az 'OK google' felirat volt olvasható. Ha kimondtam ezt az utasítást, a képen megjelentek a menüpontok, ahol például navigációt kérhettem a szemüvegtől, vagy akár fotózhattam is vele. Ahogy kimondtam a 'take a photo' utasítást, a szemüveg lefényképezte azt, amire éppen néztem. A másik kedvenc szerkentyűm az Oculus Rift volt. Ez egy nagy szemüveg, ami egy virtuális világot teremt eléd, hangokkal és mozgással. Az elején, mikor felrakták rám a szemüveget és a fejhallgatót, egy szobában találtam magam, majd egy erdőben, végül egy városban. Az idő múlása fel se tűnt. Alig fél percnek éreztem azt az öt percet, amit a Oculus Rift-tel töltöttem. Ezeken kívül számos új appot, játékot és Kinect mozgásérzékelőt is kipróbálhattunk, mellyel bowlingozni is tudtunk a kiállítás termében. Még virtuális kisállatot is lehetett gondozni. A kiállítás után az Imázs étterembe mentünk, amit én javasoltam. Az iskolában az egyik osztálytársam a sushiról és a sushi evés illemszabályairól tartott kiselőadást, így nagyon is kedvet kaptam, hogy megkóstoljam ezt a japán ínyencséget. Az Imázs étterem nagyon hangulatos és designos, az étel pedig kiváló! Nagyon megszerettem a sushit, a legjobban a lazacos ízlett!:) Ebéd után az Andrássy úton sétáltunk, itt készültek a mai outfit fotók is. 

Egy barackszínű puha kardigán volt rajtam Next felsővel és a póló mintájához passzoló H&M nadrággal. Apátol kaptam a szülinapomra két kvarcmedált. Egy holdköves és egy fekete napköves medált kaptam, és különböző hosszúságú láncokra akasztottam őket. Sok bloggernél láttam már ilyen medálokat, és nagyon megtetszettek. Eldöntöttem, hogy nekem is kell és végül apa teljesítette a kívánságomat!☺ Nagyon tetszik ez a két kő, mert nagyon különleges színük van. A mai outfithez azonban csak az egyiket vettem fel ezek közül, a másik nyaklánc egy rózsakvarc medál, amit tegnap találtam a szobámban. Régen imádtam mindenféle követ gyűjteni, és nagyon érdekelt a geológia. A kiállítást egyébként mindenkinek ajánlom, nagyon érdekes! A port.hu-n további infókat találtok róla.:)

befunky_img_6927_jpg.jpg

befunky_null_3t_jpg.jpg

befunky_img_7003_jpg.jpg

befunky_null_f3_jpg.jpg

befunky_null_37.jpg

befunky_null_3l_jpg.jpg

Budapest Tour Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása