B'estella - 2015. 2. hét
Baby it's cold outside!

Baby it's cold outside!

2015. január

Baby it's cold outside!

 

Ma a papám 70. szülinapját ünnepeltük a családdal. Az egész család összegyűlt, az ország minden részéről jöttek a Szabók és nagyon jó volt, így, hogy együtt volt mindenki!:) Írtam minden unokának egy rövid verset és felmondtuk papának. Szerintem nagyon tetszett neki, el is érzékenyült. Később a nővérem zongorázott, és papa nótázgatott is. Nagyon szép hangja van, ennek ellenére ritkán hallom énekelni, szóval ez most nekem is egy meglepetés volt. :) Még a héten mentünk ki fotózni egy kis erdei ösvényre anyával. Egy szürke szövetkabátot kértem kölcsön anya gardróbjából, amit fekete pólóval és piros Pull&Bear nadrággal vettem fel. A szürke-fekete szettet nagyon feldobja az élénk piros nadrág. Kiegészítőnek egy szürke color blocked táskát választottam, aminek az elején egy ezüst csat van. 

.............................................................................................................................

Today we celebrated my my grandfather's 70th birthday with the whole Szabó family. I wrote a short poem for every grandchild and we recited it for grandpa, who was touched. I love when the whole faily is together! Last week I went to a little forest with my mother. She took some pictures of me at a nice forest trail. I borrowed a grey cloth coat from my mother's wardrobe. I was wearing red Pull&Bear pants, a black shirt and as accessory, a color blocked grey bag.

kabat_18_.jpg

kabat_11_.jpg

kabat7_2_.jpg

xxx_8_.jpg

kabat6_2_.jpg

Baby it's cold outside! Tovább
Dots

Dots

2015.január

Dots

 

Hamarosan itt az első félév vége. A héten gőzerővel kellett tanulni és még javítani a jegyeken. Mi is sok dolgozatot írtunk a napokban. Kiruccanásképp elmentünk kirándulni a hegyekbe, ahol még akadt némi hó. A csomagtartóban volt egy héliumos lufi, amit szilveszterről hoztam:) Mivel a szettem fekete-fehér volt, gondoltam ezzel az élénk színű lufival tudnám kicsit feldobni. Így a szett fekete-fehér és rózsaszín:) Egy pöttyös Mango kabátot viselek fekete Bershka nadrággal és egy műszőrmés Deichmann bakanccsal. Az apró pöttyös kabáthoz pedig nagy pöttös kesztyűt vettem, szerintem nagyon kiegészítik egymást.

..............................................................................................................................

The end of the first semester of the school is soon here. We also wrote many tests in the last few days. For relaxation we went to the mountains with my family. We took pictures in a snowy forest of today's post. A pink balloon were in the boot, which has left from New Year's Eve. With this I made the black and white set more colorful. I'm wearing a black and white polka dot coat from Mango and gloves. In the gloves spots are bigger, so I think they complement each other very well. I was wearing this set with black pants and furry Deichmann boots.

ice_jpg.jpg

ice3_jpg.jpg

ice2_jpg.jpg

ice5_jpg.jpg

Dots Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása