B'estella - 2015. 11. hét
My makeup - lipsticks for spring

My makeup - lipsticks for spring

2015. március

My makeup - lipsticks for spring

 

Nem nagy titok, hogy odavagyok a rúzsokért. Bár a mindennapokban általában nem használok rúzst, amikor egy drogériába megyünk, mindig ezekhez a kozmetikumokhoz rohanok először.:) 2015 tavaszán visszatérnek az élénk színek, nem csak az öltözködésben, de a sminkelésben is. A nude színeket felváltják a narancsos, rózsaszínes árnyalatok és a pasztell színek. A frissesség és a vibráló energia kerülnek előtérbe. A pink, a lila, a mályva, a barack, a málnás piros és a korallszínű rúzs mind-mind remek kiegészítői lehetnek az outfitednek!

It's not a big secret that I am addicted to lipsticks. Although in everyday life usually do not use lipstick, i love them. :) In the spring of 2015 the bright colors will return, not only in clothing, but in make-up too. Instead of nude colors use orange, pink and pastel colors. The pink, purple, mauve, peach, raspberry red and coral-colored lipstick can all be a great completing to your outfit!

woman-applying-red-lipstick.jpg

Ha világos bőrű vagy, válassz rózsaszínes árnyalatokat! A babarózsaszín, a mályva vagy az élénk pink is tökéletesen fog mutatni az ajkaidon! A vad piros szín vidámságot ad viselőjének, és szerintem teljesen fel tudja dobni a kisugárzásodat. Tehát ezt a színt mindenki használja bátran!:) A kreol bőrűeknek a narancsos, vöröses árnyalatok állnak a legjobban. A meleg bőrtónushoz válasszunk meleg színeket! 

Rúzsozás előtt használj hidratálót és ajakbalzsamot! A tartós hatás érdekében használj matt rúzst és alaposan hidratálj, mert ezek a rúzsok igencsak szárítják az ajkaidat! Használj a választott színnel harmonizáló ajakkontúrceruzát a Kyle Jenner hatás érdekében!:) A világosabb színek és a magas fényhatás optikailag teltebb ajkakat eredményeznek. A szád közepére egy világosabb árnyalatú rúzst kenj, majd egy kevés szájfényt is használj és sokkal teltebbnek tűnnek majd az ajkaid. 

 ...............................................................................................................

Before you use the lipstick, use hidration gel and lip balm! For the long effect use matte rouge, and do the hidration perfectly, because these rouges can dehidratate your lips! Use some color of lip contour pencil that maches with your rouge's color, to have the Kyle Jenner effect.:) The lightly colors and the lightefeccts can make fuller lips to you (it will look like fuller). On the center of your lips use a lighter color and some lip gloss that will make your lips look bigger too. 

Íme néhány az idei kedvenc árnyalataim közül: |  So here are some of my favourite shades:

woman-applying-red-lipstick_1.jpg

My makeup - lipsticks for spring Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása