B'estella - 2015. 10. hét
1 shirt 5 stlyes

1 shirt 5 stlyes

2015. március

1 shirt 5 stlyes

 

Mára egy a szokásostól eltérő bejegyzést készítettem nektek. Azt fogom bemutatni, hogy egy olyan alapdarab, mint egy fehér ing hányféleképpen kombinálható. Öt teljesen különböző stílust veszek alapul, így - remélem - mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és hozzá legközelebb álló szettet. 

Today I made an unusual post for you. I show you how many way you can  combine a white shirt. I made five completely different styles, and I hope everyone can find that one, which is closest to their personality.

 collage.jpg

1. Ripped boyfriend jeans

 Ez az összeállítás laza és sikkes. Szinte bármilyen hétköznapi tevékenységhez tökéletes. Iskolába vagy munkába is remek választás, hiszen a szakadt boyfriend jeans nemcsak szuperül néz ki, de nagyon kényelmes is. A fehér ing kicsit elegánsabbá teszi megjelenésünket. A felsőt csak elöl tűrtem be, így is hangsúlyozva a laza stílust. Két különböző hosszúságú lánccal egészítettem ki a lookot, amiken kvarcmedálok lógnak. Egy fekete bőr Lacoste tornacipőt vettem fel és sötétkék válltáskával tettem egésszé a szettet.

 

This set is casual and chic. It is perfect for almost every everyday activities. It is a great choice for school or workplace, because the ripped boyfriend jeans is not just looks super, but also very comfortable. The white shirt makes us look a little more elegant. I put up two different length chain, which makes the look more chic. I wore black leather Lacoste sneakers and a little blue bag.

 jeans_jpg.jpg

2. Floral chic

 Imádod a színes és vidám dolgokat? Vagy csak nagyon várod a tavaszt és hogy minden virágba borul? Te is viselj virágmintát, hiszen idén tavasszal is hatalmas sláger a virágminta! Ezt az egyszerű fehér inget is mennyire jól feldobja.:) Az inget betűrtem a szoknyába - általában minden szoknyánál ezt tegyétek ti is! - és egy zöld lánccal egészítettem ki a szettet. A szoknya fazonja miatt, hogy ne nyújtsa tovább az alakomat egy lapostalpú balerinacipővel vettem fel.

 

Do you love floral dresses? Wear colourful floral clothes bravely this spring! You can make a simple white shirt much better with some colors. I tucked my shirt in my skirt - I think every girl should do this! - Also I wore a green necklace to complete the look. The skirt's shortness makes me look taller and skinnier, so to avoid it I wear a pair of dark blue ballerina shoes.

floral_jpg.jpg

3. Bohemian style

A manapság igazán sikkes és divatos '70-es évek beli "pizsamanadrág" fantasztikus darabja lehet a bohém szettednek. Mivel ez a nadrág ilyen lezser fazonú egy fekete magassarkúval vettem fel. Így sokkal elegánsabb lett a szett.:) A bohémia fő elemei között megtalálhatók a rojtok is, ezért ezt a vonalat erősítve egy rojtos fekete táskát választottam az összeállításhoz. Végül egy fém nyaklánccal spékeltem meg.

 

Nowdays it's really chic and trendy to wear the "payama trousers' from the year 70'. It can be a fantastic part of your bohemian set. Because this truosers are made with casual style, i wore it with highheeled, black shoes. It's much more elegant and pretty. You can found in the main parts of bohemian, the fringes, so i walked on that line too, and i wore a fringed, black bag with my set. And finally I interlarded the set with a metal necklace.

bohoo_jpg.jpg

4. City trip

Ez az összeállítás tökéletes például egy városi sétához, egy piknikhez, egy vásárláshoz vagy egy csajos sütizéshez!:) Ez a magas derekú szövetnaci az Asos-tól nagyon kényelmes és csinos. A fehér inget betűrtem a nadrágba és egy kígyóbőrmintás Mango farmerdzsekit vettem hozzá. A fekete oxford cipőmmel és egy fekete-arany nyaklánccal egészítettem ki az öltözéket.

 

This set could be perfect for a walk in the city, for a picnic, for a shopping tour or for a girls out night too!:) These Asos high waisted shorts are very comfortable and nice. I tucked my shirt in my shorts and I put on a snake skin patterned Mango jacket. I completed the look with my black oxford shoes and a black-gold necklace.

city_jpg.jpg

5. Pink jacket

A fehér inghez ezúttal egy pink bőrdzsekit vettem fel. Ez a szett vagány és csajos. Az inget most nem tűrtem be. Egy olyan nadrágot vettem fel, aminek a mintája szerintem olyan, mintha esőcseppek lennének rajta. Fehér alapon rózsaszín "foltos". Egy Fila sportcipőt vettem fel, aminek a cipőfűzője pont olyan színű, mint a dzseki. A H&M-es tolltartó színei pedig tökéletesen passzolnak a cipőéihez.

 

With the white shirt, this time I wore a pink leather jacket. This set is so cool and girly. This time I haven't tucked the shirt into my jeans. I wore trousers which has got marks on it, I think these looks like the rain drops. On white fund, pink patches. I wore Fila trainers, which shoelaces are the same colour as the jacket. And the H&M pencilcase's colours fit with the trainers'.

pink_jpg.jpg

eszter.png

1 shirt 5 stlyes Tovább
Oil rainbow

Oil rainbow

2015. március

Oil rainbow

 

A közel egy hónapos kimaradás után végre új bejegyzést láthattok. Sajnálom, hogy ennyi ideig nem posztoltam, de amellett hogy nem volt időm a sok iskolai feladat és egyéb dolog miatt írni, az időjárás sem volt kedvező fotózáshoz. A héten az iskolánkban diákkirály választás volt és rengeteg szuper programon lehetett részt venni. Mindig ezt a hetet várom a legjobban, hiszen ilyenkor sok óránk elmarad és gyakran megússzuk a feleléseket is. (Úgyhogy ezen a héten jó sok dogát írunk majd:( ) Emellett finom kajákat ehetünk és sokat játszhatunk a szünetekben. Idén szerintem a programnapok nagyon jól sikerültek, volt rodeóbika, ugrálóvár és egyéb ötletes és izgalmas játékok is, amiket bárki szabadon kipróbálhatott.

Végre kisütött a nap így a hétvégén átjött hozzánk Orsi és beiktattunk egy kis fotózást is az aznapi teendők közé. Egy olyan metál színű, fémes hatású szoknyát vettem fel, ami engem az utakon látható színes olajfoltokra emlékeztetett. Ez a szoknya egyike a turkálóban szerzett kincseimnek. Azért szeretem például a Hádát (ahol márciusban árufeltöltés van, úgyhogy még több egyedi és olcsó darabot találhattok) mert a legtöbb ruha ami egy turkálóban megvásárolható nem jön veled szembe az utcán. Ezt az A-vonalú miniszoknyát egy színben hozzá tökéletesen passzoló vastag lánccal vettem fel. Az ilyen stílusú nyakláncok idén igazi must-have-nek számítanak, jól variálhatók és sokféle színben kaphatók. Ezt az összeállítást azért nem akartam magassarkúval kombinálni, mert az én alakomat még tovább nyújtaná, ha egy ilyen rövid A-vonalú szoknyával veszem fel. Így egy fekete balerinacipőre esett a választásom. 

....................................................................................................................

After nearly a month you finally can see a new post. I apologize that I could not write so long, but I have been very busy. In my school in the last two weeks was the election of student king. We could participate in many exciting games and a lot of different programs. There was a bouncy castle, a rodeo bull and other super games. We ate pizza, fried bread, gyros and many more delicious dishes. I felt very well in the last few weeks, despite the bad weather. 

Today the sun was shining beautifully, so I went out to take some photos with Orsi. The metallic skirt, I was wearing reminded me  oil stains on the road. This skirt is one of my treasures i found in the thrift shop. This is why i love thrift shops! You can find a lot of amazing and unique clothes in these stores. I put up this A-line skirt, with a necklace, which fits perfectly with the color of the skirt. These necklaces are real must-haves this year. I didn't want to combine this set with heels, because it makes me look higher and slimmer, so I chose flat-soled shoes instead of those.

--_7.jpg

--_9.jpg

--_8.jpg

--_1.jpg

--_3.jpg

--_6.jpg

--_4.jpg

eszter.png

Oil rainbow Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása