B'estella - 2015. 1. hét
Safari

Safari

2015. január

Safari

 

Ma a Strázsa hegyen voltunk kirándulni, így a gyönyörű tájat kihasználva, egybekötöttem a kirándulást egy fotózással. Anya fotózott a hegy lábánál egy csodaszép fa - legalábbis nekem nagyon tetszik :) - előtt, amit már régóta kinéztem magamnak. A háttér nekem valamiért egy Safarira emlékeztet, ebből jött a poszt címe. Egy dombormintás fekete hosszú ujjú felső volt rajtam, khaki nadrággal. A táska egy Zoe Phobic hátizsák, amit karácsonyra kaptam és egyszerűen imádom! Nagyon tetszik az összes ruhájuk, táskájuk és kiegészítőik. A Marie Claire Fashion Days-en is voltam a divatbemutatójukon és azt kell mondjam, lélegzetelállítóan gyönyörű darabokat terveznek! A neves magyar márka egyébként rendszeresen tölt fel képeket az éppen készülő táskákról/ruhákról, mind az instagramra, mind pedig a facebook oldalukra. A táska mintája fogott meg leginkább. Imádom az ilyen norvég mintás cuccokat. Egy H&M-es ezüst nyaklánccal és teveszínű bokacsizmával egészítettem ki a szettet. 

...............................................................................................................................

Today we went on a trip with my family. The landscape reminded me of a Safari, this is why it became the title of the post. I was wearing today a Zoe Phobic Norwegian patterned backpack with embossed black top and khaki pants. I love all of the Zoe Phobic clothes! You can see pictures of the latest stuff on their instagram and facebook page. I completed the set with camel-colored boots and silver necklace.

befunky_chromatic_1_jpg_1.jpg

befunky_chromatic_4_jpg.jpg

befunky_chromatic_7_jpg.jpg

befunky_chromatic_11_jpg.jpg

befunky_chromatic_8_jpg.jpg

befunky_chromatic_10_jpg.jpg

eszter.png

Facebookon is!:)

Safari Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása