B'estella - 2016-1-29
Not enough snow

Not enough snow

Not enough snow

 

Idén télen sajnos több eső esett eddig, mint hó, azért mi megpróbáltunk abban a közel fél centis hóban pár télies képet készíteni.:) A mustársárga dzseki - ami, bevallom nem az enyém, hanem az egyik barátnőmé, Francié, akitől elkértem egy blogbejegyzés erejéig - nemcsak a színe, de az anyaga miatt is nagyon tetszik. Fényes, vízlepergetős anyaga ellenére kimondottan puha és meglepően könnyed! Tudjátok, olyan kabát ez, amit legszívesebben egész nap ölelgetnél, mint egy kiscicát, haha.

Múlthéten a nővéremtől kaptam egy gyönyörű, bohém statement nyakláncot, a Stadivariusból. Mozgalmas díszítésű, rojtokkal és csillogó gyöngyökkel. Főleg a kék és barna színek dominálnak az ékszeren, így a kabátot egy világoskék felsővel vettem fel. Ez a két szín szerintem nagyon jól kiegészíti egymást, felerősítik egymás színét.

w.jpg

Szakadt farmernadrágot vettem fel, amit karácsonyra kaptam. Együtt vettük a nagymamámmal, akinek - mikor meglátta, mit választottam a sok gyönyörű ruha közül - elállt a szava - de nem a jó értelemben. Még mindig emlegeti, hogy nem érti, hogy lehet egy szakadt nadrágért fizetni, én pedig gőzerővel győzködöm, hogy higgye el, most ez a divat, és nagyon jól fel lehet hozzá öltözni.:) 

Egy világosszürke csizmát választottam, aminek a mintáján éppen azok a színek vannak, mint a nyakláncon. Kivételesen összefogtam a hajam egy laza copfba, mert mindig csak úgy lóg... Bevallom, nem szeretem összefogni, de az is idegesít, ha a szemembe lóg, úgyhogy vagy egy gyors és szép frizurát kell keresnem a mindennapokra, vagy fel kell hívnom a fodrászomat!

w3.jpg

This winter, unfortunately there were more rain than snow, so what tried to take a couple of wintry pictures in the nearly half-inch snow.:) I like this mustard yellow jacket - Which, I admit is not mine, but one of my friend's, Frances's whom I borrowed for a blog post - not only for its color, but also because of its material. Despite the shiny water repellent material it's extremely soft! You know, it's a jacket, that most of you just want to hug all day, like a little kitten, haha.

Last week my sister gave me a beautiful, bohemian statement necklace, from Stadivarius. It's lively and interesting, decorated with sparkling beads and fringes. Especially the blue and brown colors dominate in the jewelry, so I wore the coat with a light blue top. These two colors complement each other very well, I think, they amplify each other's color.

w8.jpg

w7.jpg

I wore ripped jeans, that I got for Christmas from my grandmother. We bought it together and Granny was very surprised, why I chose this one of the many beautiful clothes. She still can't believe that how could we pay for a pair of ripped jeans. I'm trying to convince her that it is fashionable now, and I can dress up with it well.

I chose a pair of light gray boots. Its pattern has the same colors as the necklace. Exceptionally, I made a loose ponytail. I admit I do not like updo hairstyles on my, but it really annoys me when my hair is hanging in my eyes, so I have to look after some easy and fast everyday hairstyles, or I should call my hairdresser!

w4.jpg

w2.jpg

Not enough snow Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása