B'estella - 2016-1-20
Little mermaid

Little mermaid

Little mermaid

 

Hétvégén sminkfotózáson voltam az Aphodora Stúdióban, ahol egy élénk, zöld és korallszínű makeupot kaptam. A képek egy versenyre készültek, a téma alapján egy hableányos sminket kellett bemutatni.

Reggel érkeztem a stúdióba és egyből el is kezdtük a munkát. A hajamat begöndörítették, és hajszínező spray segítségével egy kis pirosas árnyalatot is kapott. Franciska (Frances Forseter MUA) világos színű alapozót, korallos pirosítót, pisztáciaszínű, illetve fehér szemhéjpúdert használt a sminkhez. Az élénk színű szem mellett a szemöldököm és a szám is hangsúlyos lett. Sosem szoktam a szemöldökömet kifesteni, eddig csak fotózáson került rá sor, így mindig profi szakember készítette el. Talán ezért is csodálkozok rá mindig, hogy milyen jó kifestve, így még dúsabbnak tűnik - pedig már így is elég kusza, haha. Nekem ebben a sminkben nagyon tetszett, hogy szép ívet kapott a szemöldököm - persze magamnak tuti, hogy nem tudnám így megcsinálni, sajnos. A számon egy élénk babarózsaszín rúzst láthattok. A smink és styling után elkezdtük a fotózást, nagyon jó hangulatban telt. Beauty képek mellett néhány hangulatképet is lőttünk az adott témához. Szuper nap volt, ismét megismertem egy tehetséges sminkest, akivel remélem lesz még alkalmam újra együtt dolgozni!:)

mua.jpg

At the weekend I was at a makeup photoshoot at Apodora Studio, where I got a vivid green and coral-colored makeup. The pictures were taken for a competition, where the competitors had to create a mermaid themed makeup. 

I arrived to the studio in the morning, where we started work immediately. I got my hair weavy and with a hair-dyer spray it got a red-like shade. Franciska (Frances Forester MUA) used light-colored primer, coral blush, pistachio-colored and white eye shadow for the makeup. Next to the bright colored eyes, my eyebrows and my lips got a bit of importance. I have nevet got makeup on my eyebrows, only when I'm at a photoshoot, so it always was made by a professional. Maybe that's why i'm always surprised on that how good it looks if i get makeup on it, it looks more thick, even though they are already thick enough, haha. In this makeup my eyebrows got a pretty good shape - but i could never do it like this for myself, sadly. On my lips, you can see a vivid baby-pink lipstick. After the makeup and the styling we started to take shoots, and it went in a good mood. Next to beauty pictures we also shoot some mood-pictures for this theme. It was an amazing day with an incredibly talented make-up artist.:)

mua_1.JPG

mua_5.jpg

mua3.jpg

mua_4.jpg

mua_2.JPG

 

Little mermaid Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása