B'estella - 2017-08-26
Wet hair day

Wet hair day

Wet hair day


Augusztus legutolsó napjaiban érdemes lecsapni egy last minute nyaralási lehetőségre és kiruccanni valahová a családdal vagy a barátokkal. Nyaralás alkalmával igyekszem minél kevesebb ruhát pakolni, hogy elférjek egy kisebb utazótáskában. A nyári ruhák ilyenkor nagyon praktikusak tudnak lenni, mivel amellett, hogy kényelmesek, kevés helyet is foglalnak. Egy nyaralós szettem általában egy ruhából és egy pár szandálból áll. Ideális összeállítás a legtöbb programhoz; hajókázáshoz, sétáláshoz a városban vagy a tengerparton és megfelelő egésznapos, illetve esti viseletként is. 

x.jpg

Ez az ujjatlan, hátul kivágott ruha az egyik kedvenc ruhadarabom idén nyáron. Az üde és friss rágógumirózsaszín a legtöbb bőrszínhez jól passzol. Nagyon egyszerű, mégis csinos szabása van, ezért sokféleképp kombinálható. A hátán lévő kivágás pedig pont olyan mély, hogy nem lóg ki belőle a melltartópánt. Egy lapos talpú, ezüst metálfényű szandállal vettem fel a ruhát, a hajamat pedig hagytam magától megszáradni. Elvégre kinek van kedve a nagy hőségben hajszárításhoz? 
x2.jpg

In the last few days of August, it is worth taking a last minute vacation with your family or friends. During the holidays I always try to pack as few clothes as possible to fit in a smaller travel bag. Summer dresses can be very practical in this case, as they are comfortable and they take up very little space. My usual holiday outfit consists of a nice dress and a pair of sandals. This set can be ideal for most programs; For cruising, walking in the city or at the beach, for all day or for an evening event.

This sleeveless, back cut out dress is one of my favorite clothes this summer. This chewing gum-pink color fits for most skin colors. It's very simple, yet pretty wear, so it can be combined in many ways. The cutout on his back is just so deep that the bra strap is not visible. I put on a pair of silver colored sandals and left my hair to dry by itself because who wants to dry hair in such warmth?

x1.jpg

x5_5.jpg

x3.jpg

x5.jpg

Wet hair day Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása