B'estella - 2016. 7. hét
Retro

Retro

Retro

 

Legutóbb egy retró fotózáson voltam a Chameleons off duty csapatával. Mindig is imádtam a '70-es évek stílusát, így a fotózás témája nagyon közel állt hozzám. 

Reggel érkeztem a Nyugatihoz, ahonnan aztán a helyszínre, egy régi házba mentünk. Igazi retró hangulatú ház volt, tele tipikus old school tárgyakkal. Nagyon tetszett ez a fotózás, mert merőben más volt, mint a többi. Három különböző szettem volt, mindegyikhez erős színű füstös sminket kaptam. Az első egy nagyon élénk összeállítás volt; narancssárga ruha és piros harisnya. Kiegészítőként egy fekete táskát, statement nyakláncot, nagy, arany fülbevalót és karpereceket viseltem. A hajam egy óriási kontyba lett tűzve és egy színes kendővel kötötték át.

picmonkey_collage_2.jpg

A második szett sokkal lezserebb; magasderekú trapéznadrág, félvállas crop top, bordó bársony blézer és szürke fedora kalap. Ebben a szettben a cipő tetszett a legjobban! Imádok mindent, ami metálosan fénylik, különösképp, ha oxford fazonú cipőről van szó!:) Ezt a lábbelit akár egy hétköznapi bőrdzsekis szetthez is simán el tudnám képzelni, ráadásul nagyon kényelmes is!

_dsc4708.jpg

A harmadik összeállításban annyi a különbség a másodikhoz képest, hogy a felsőt egy ujjatlanra és csíkos mellényre cseréltük. 

Ez volt a kedvenc fotózásom eddig, mert jó volt a hangulat, mindenki nagyon kedves és profi volt! Örülök, hogy ezek a képek teljesen különböznek a korábbi fotóimtól, más stílus, más hangulat és egy új arcom.:) Remélem lesz még alkalmam együtt dolgozni ezzel a szuper csapattal!
retro7.jpg

Nowadays I took part in a retro photoshoot with Chameleons off duty. I've always loved the style of '70's, so the theme of this photoshoot stood very close to me.

I arrived to the West Railway Station in the morning. Then we went to the venue, an old house. It was a typical retro house, full of old school things. I really liket this shoot, it was very different than the others.  There were three different sets, I got bright colored smoky make-up for each one. The first was very lively; orange dress and red tights. As accessories I got a black bag, statement necklace, huge gold earrings and bracelets. My hair has been pinned into a giant bun and tied over with a colorful scarf. The second set was much more casual; high-waisted trousers, crop top and burgundy velvet blazer. In this outfit, I liked the shoes the most. I adore everything which brights metaly especially if it is a pair of oxford shoes. I could imagine this footwear worn in a casual set, matching with black leather jacket too.

_dsc4680.jpg

For the third set, we changed the top to a sleeveless shirt and a striped vest. 
This was my favourite photoshoot so far, because there was a good atmosphere, everyone was very nice and professional! I am glad that these images are completely different from my previous photos; different style, different mood and a brand new face of me.:) I hope I will have the opportunity to work with this super team again!

retro6.jpg

Retro Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása