B'estella - 2016. 02. hónap
Daalarna Flower collection

Daalarna Flower collection

Daalarna Flower collection

 

Pénteken a Daalarna 2016-os Flower kollekció divatbemutatóján voltam. Benes Anita, a tervező ezúttal is meseszép ruhákat alkotott. Anita 2012-ben, 2013-ban és 2015-ben is megkapta az év esküvői ruhaterezőnek járó elismerést és számos díjat nyert külföldön is. Ma már az egész világon elérhetők a Daalarna ruhák, az USA-tól Hongkongig. Minőségi anyagokat; francia csipkét, olasz selymet használnak a ruhákhoz, és egyedi szabásvonalak, különleges megoldások jellemzik a márkát. 

daalarna.jpg

fotó: lantal photography

 

A Flower kollekció egytől egyig gyönyörű alkalmi ruhákból áll. Lágy esésű anyagokkal és könnyed csipkével dolgozott a tervező. A bemutató a Millenáris Parkban került megrendezésre. Nagyon hangulatosan volt berendezve a terem, elképesztő volt a dekoráció!

Apával mentem a showra, és (a látszat ellenére) neki is nagyon tetszett!:) A bejáratnál kaptunk egy üveg Vöslauert, illetve megkóstolhattuk a Gelato Italiano különleges fagylatjait. Nem sokkal azután, hogy elfoglaltuk a helyünket, elkezdődött a show. Csak úgy kapkodtam a fejem a ruhák után, mindegyik olyan szép volt! Látszott az aprólékosság, a részletek pontos kidolgozása a ruhákon. Sok ruhának volt sejtelmesen áttetsző anyaga, vagy épp mély hátkivágása. A ruhák mellett a sminket és hajat is meg kell említsem, mert azok is nagyon különlegesek voltak. Mind a smink, mind pedig a hajdíszek ragyogóak voltak, teli apró kristályokkal. A zenék szintén szuperek voltak, mindegyiket imádtam. Ami még nagyon tetszett, hogy a fináléban a modellek jácint csokrokat dobáltak a közönség közé!

Összességében elmondható, hogy életem egyik legjobb bemutatóját láttam, és, hogy már tudom, mit fogok az esküvőmön viselni!:)

daalarna_2.JPG

On Friday I was at the Daalarna Flower Collection 2016 fashion show. Anita Benes, the designe created wonderful clothes, once again. Anita received the 'Best wedding dress designer of the year' award in 2012, 2013 and 2015, and she has won numerous awards abroad too. Today, Daalarna dresses are available all over the world, from the US to Hong Kong. The designer uses high-quality materials; French lace and Italian silk.

The Flower collection consists of beautiful dresses one by one. The collection was characterized by soft flowing fabrics and a light laces. The show was held at the Millennium Park. It was furnished very pleasantly, the decor was amazing!

daalarna_3.jpg

At the entrance we got a bottle of Vöslauer and we could taste the special Gelato Italiano ice creams. Shortly after we took our seats, the show started. I was gazing the dresses, they were all so nice! Many clothes were mysteriously translucent, or even were having a deep back decollete. I should also mention the make-up and the hairstyles, as they were very special. All the makeup and the hair accessories were both brilliant, filled with tiny crystals. The music was also great, I loved all of them. In the finale the models were throwing bouquets of flowers into the audience!

Overall, we can say that this was one of the best fashion shows I've ever seen, and that I've already know what I'm going to wear at my wedding!:)

daalarna_1.JPG

Daalarna Flower collection Tovább
Retro

Retro

Retro

 

Legutóbb egy retró fotózáson voltam a Chameleons off duty csapatával. Mindig is imádtam a '70-es évek stílusát, így a fotózás témája nagyon közel állt hozzám. 

Reggel érkeztem a Nyugatihoz, ahonnan aztán a helyszínre, egy régi házba mentünk. Igazi retró hangulatú ház volt, tele tipikus old school tárgyakkal. Nagyon tetszett ez a fotózás, mert merőben más volt, mint a többi. Három különböző szettem volt, mindegyikhez erős színű füstös sminket kaptam. Az első egy nagyon élénk összeállítás volt; narancssárga ruha és piros harisnya. Kiegészítőként egy fekete táskát, statement nyakláncot, nagy, arany fülbevalót és karpereceket viseltem. A hajam egy óriási kontyba lett tűzve és egy színes kendővel kötötték át.

picmonkey_collage_2.jpg

A második szett sokkal lezserebb; magasderekú trapéznadrág, félvállas crop top, bordó bársony blézer és szürke fedora kalap. Ebben a szettben a cipő tetszett a legjobban! Imádok mindent, ami metálosan fénylik, különösképp, ha oxford fazonú cipőről van szó!:) Ezt a lábbelit akár egy hétköznapi bőrdzsekis szetthez is simán el tudnám képzelni, ráadásul nagyon kényelmes is!

_dsc4708.jpg

A harmadik összeállításban annyi a különbség a másodikhoz képest, hogy a felsőt egy ujjatlanra és csíkos mellényre cseréltük. 

Ez volt a kedvenc fotózásom eddig, mert jó volt a hangulat, mindenki nagyon kedves és profi volt! Örülök, hogy ezek a képek teljesen különböznek a korábbi fotóimtól, más stílus, más hangulat és egy új arcom.:) Remélem lesz még alkalmam együtt dolgozni ezzel a szuper csapattal!
retro7.jpg

Nowadays I took part in a retro photoshoot with Chameleons off duty. I've always loved the style of '70's, so the theme of this photoshoot stood very close to me.

I arrived to the West Railway Station in the morning. Then we went to the venue, an old house. It was a typical retro house, full of old school things. I really liket this shoot, it was very different than the others.  There were three different sets, I got bright colored smoky make-up for each one. The first was very lively; orange dress and red tights. As accessories I got a black bag, statement necklace, huge gold earrings and bracelets. My hair has been pinned into a giant bun and tied over with a colorful scarf. The second set was much more casual; high-waisted trousers, crop top and burgundy velvet blazer. In this outfit, I liked the shoes the most. I adore everything which brights metaly especially if it is a pair of oxford shoes. I could imagine this footwear worn in a casual set, matching with black leather jacket too.

_dsc4680.jpg

For the third set, we changed the top to a sleeveless shirt and a striped vest. 
This was my favourite photoshoot so far, because there was a good atmosphere, everyone was very nice and professional! I am glad that these images are completely different from my previous photos; different style, different mood and a brand new face of me.:) I hope I will have the opportunity to work with this super team again!

retro6.jpg

Retro Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása