B'estella - 2016. 51. hét
Illusion

Illusion

Illusion

 

Mostanában teljesen meg vagyok veszve a minimalista stílusú ruhákért. Az OpenUp 2016-os őszi/téli kollekciójának darabjai egytől egyig letisztult, elegáns darabok. A kollekciót az illúziók és az optikai csalódások inspirálták. A tervezőtrió, Grábits Ágota, Nógrádi Nelli és Merényi Zita ismét fantasztikus darabokat alkotott!

xx_4_1.jpg

Ezt a meseszép álzsebes kabátot az Erzsébet hídon kaptuk lencsevégre. A ködös téli idő nagyon jól passzolt a fotózás koncepciójához. Egy monokróm szettet állítottam össze, fekete H&M ruhával és magassarkú lakkcipővel vettem fel a kabátot, ami nagyon finom anyagú volt és meglepően meleg. Persze így is elég hideg volt, erős szél fújt és repkedtek a mínuszok. Egy olasz pár meg is állított egy közös képre, illetve, hogy nem fázom-e, de nagyon aranyosak voltak!:) Hogy mégis vigyek egy kis színt az összeállításba, a fekete basic táskára egy sötétkék bojtos kulcstartót akasztottam. Imádom, olyan játékos lesz tőle még ez a konszolidált outfit is.:)

xx_6_1.jpg

Recently I am totally into the minimalist styled clothes. The OpenUp 2016 autumn / winter collection's pieces are all sleek, elegant pieces. The collection is inpired by optical illusions and disappointments. The designer trio Ágota Grábits, Nelli Nógrádi and Zita Merényi created fantastic pieces again!

We have photographed this fabulous coat with false pocket at the Elizabeth bridge. The misty winter weather passed very well with the concept of the photography. I have assembled a monochrome set with a black H&M dress and high heels. The coat which was made of very fine material was surprisingly warm. Of course, it was still quite cold, strong wind was blowing and there were minus degrees. An Italian couple stopped me to take a picture with them and they asked me whether I was cold, but they were very cute! :) I wanted to bring a little color into the black and white outfit, so I hung a dark blue tasselled key ring to the basic black bag. I love that it makes even this consolidated outfit so playful.:)

xx_3_1.jpg

xx_5_1.jpg

xx_1_1.jpg

xx_2_1.jpg

Illusion Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása