B'estella - 2016. 50. hét
Girl power photoshoot

Girl power photoshoot

Girl power photoshoot

 

A fekete az abszolút aduász, ami sosem megy ki a divatból, maximum megújul. Ez az egyik legelegánsabb szín, ami ráadásul mindenkinek jól áll. Emellett jól kombinálható, bármelyik színnel szuperül fest és a legtöbb alkalomra tökéletes választás. 

A legutóbbi fotózásomon a stylingban erősen érvényesült a fekete. A 'feketét-feketével' szetteket legjobban úgy lehet variálni, ha különböző anyagokat kombinálunk egy-egy ruhadarabon vagy outfiten belül. Az első összeállításban egy sztreccs dzsörzéoverált kaptam, amire tüllszoknyát applikáltak. Ezt jól kiegészítette a platformos lakkcipő, az egész egy extravagáns szetté állt össze.
3_5.jpg

A bőr és lakk keverése szintén izgalmassá tehet egy totál fekete outfitet. Ez a teljesen egyszerű fekete hosszú ujjú is sokkal különlegesebbé vált a műbőr ujjakkal.  Eleve nagy műbőr rajongó vagyok, így ez a szett volt az egyik kedvencem.:)

Ezúttal - mint azt láthatjátok - nem egyedül fotóztak. Nagyon élveztem a páros fotózást, egy új kihívásnak tekintettem, mivel nem csak magamra, hanem a másik modellre is figyelnem kellett és össze kellett hangolódunk.

A fotózás egy gyönyörű stúdióban volt, ami inspirálóan hatott rám és szuper enteriőr ötletek jutottak eszembe az új szobámba, amit hamarosan ti is láthattok majd!;)
7_1.jpg

Black is the absolute best choice that never goes out of style, maximum renews. This is one of the most elegant colors, which, moreover, looks well on everyone. In addition, it can be combined well, it looks superbly with any color and it is a perfect choice for most of the occasions. At my latest shooting the black color was enforced strongly. The 'black with black' sets can be varied with different materials. For the first outfit I got a stretch overal which the stylist applicated a piece of tull. The platform patent leather shoes complemented very well this clothing and the whole teamed out of an extravagant set.

Mixing synthetic leather and patent can also be exciting in case of a totally black outfit. This completely simple, black long-sleeved top also became much more special with the baggy leather sleeves. As I am already big leather fan, this set was one of my favorites.:) This time - as you can see - I'm not alone in the photos. I really enjoyed shooting in pair, because I considered it a new challenge to pay attention to the other model too.

The shooting was in a beautiful studio, which affected me inspiringly and super ideas came to my mind about my new room's interior which you see soon!;)

1_10.jpg

Girl power photoshoot Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása