B'estella - 2016. 12. hét
Fluffy unicorn

Fluffy unicorn

Fluffy unicorn

 

Vasárnap a budapesti Akvárium Klubban voltam, az idei Macaron Napon! Már ötödjére került megrendezésre az esemény, ahol isteni macaronokat és cupcakeket lehetett megkóstolni. A macaron egy isteni finom édesség, ami két roppanos korongból áll vajas krémmel vagy lekvárral összeragasztva. Nagyon nehéz elkészíteni, így elég ritka finomságnak számít. A rendezvényen magyar cukrászdák és éttermek csúcsgasztronómiai termékeit kóstolhattuk végig, illetve azt is megnézhettük, hogy milyen a New York-i Macaron Nap. A cupcake, amit a Vanilin Cukrászda standjánál vettünk, olyan finom volt, hogy azóta is kísért!:)

A habzsolás után lőttünk néhány outfit fotót is az aznapi szettemről. Egy színátmenetes műszőrme kabátot vettem fel az amúgy teljesen fekete összeállításhoz. Szakadt farmerrel, bokacsizmával, fekete Stradivarius felsővel és lila napszemüveggel kombináltam.
xx_1.jpg

On Sunday we went to the Aquarium Club in Budapest, to this year's Macaron Day! It was the fifth time the event was held. We had an opportunity to taste delicious macarons and cupcakes. Macaron are a delicious sweets, which consists of two crispy halves glued together with butter cream or jam. It is very difficult to make these sweets, so they're pretty rare. 

After the bolt-down we shot some photos of my daily outfit. I wore a gradient faux fur jacket with torn jeans, ankle boots, Stradivarius black top and purple sunglasses. 

xx_3.jpg

xx_4.jpg

xx_6.jpg

xx_2.jpg

xx_8.jpg

xx_7.jpg

xx_9.jpg

 

Fluffy unicorn Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása