B'estella - 2016-11-21
Back to the '80s!

Back to the '80s!

 Back to the '80s!

 

Idén ősszel kezdtem el a közös munkát a Mirage Models Managementtel, akikkel el is kezdtük összerakni a portfóliómat, így most ismét egy kis "behind the scenes" összefoglaló keretében szeretném bemutatni a tesztfotózás háttérmunkálatait. 

Suli után érkeztem a stúdióba, ahol egy gyors bemutatkozás után elkezdtük a munkát a csapattal. Három különböző '80-as éveket idéző szettem volt. Az összes összeállítás közül a haspólós-szőrmebundás tetszett a legjobban, mert egyszerre volt bohém, játékos, kicsit extravagáns és nagyon egyedi is.

00_1.png

A sminkemért Edina volt felelős, akivel korábban már dolgoztam egy hasonló stílusú fotózáson. Erős, füstös szemsminket kaptam hangsúlyos szemöldökkel, ahogy azt a koncepció megkívánta. A hajam mindegyik outfitnél különböző módon volt összefogva. A frissen mosott hajjal nehéz ilyenkor bánni, így babaolajjal lettek lesimítva a rakoncátlan tincseim. A kiegészítők szintén nagy hangsúlyt kaptak; különösen az iskolás lány beütésű szettnél, ahol csupa arany színű ékszert kaptam, hatalmas medálokat, fülbevalókat és egy pár necc kesztyűt. 

00_1_1.jpg

Ezt mondanám talán az eddigi legjobb hangulatú fotózásomnak, mert az egész team nagyon aranyos volt, mindenkivel megtaláltuk a közös hangot és nagyon élveztem a munkát!:) 

00_6.jpg

This fall I started working together with Mirage Models Management and we strated to built my modelbook, so once again, I would like to show a little 'behind the scenes' summary of my test shooting. 

After school I arrived to the studio, where, after a quick introduction we started to work with the team. There were three different sets from the '80s. My favorite outfit was the set with a crop top and fur coat, because it was at once bohemian and playful, a bit extravagant and very unique as well. Edina was in charge for the he make-up, whom I've previously worked with in a similar styled photo shoot. This time I got a smokey eye-makeup and accentuated eyebrows, as the concept demanded. Accessories were also given great importance; especially at the school girl inspired set where I got full of gold jewelry; huge pendants, earrings and a white gloves.

00_7.jpg

00_3.png

I think it was my best photo shoot ever, because the whole team was very nice, I could find a common voice with everyone and I really enjoyed the work!:)

00_5.jpg


Köszönöm a képeket Schneider Bálintnak, a stylingot Szűcs Beatrixnek, a sminket Csvercskó Edinának és a lehetőséget, illetve a szervezést Pádár Gergelynek (Mirage)! 
Back to the '80s! Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása