B'estella - 2017-6-21
Trust me.

Trust me.

Trust me.

 

A crop top szerintem az egyik legpraktikusabb nyári ruhadarab, főleg, mert imádom a magasított derekú szoknyákat és nadrágokat, a haspólók pedig ezekkel mutatnak a legjobban. Az ilyen felsők esetében a basic darabokat szoktam vadászni, hogy sokféleképp kombinálhassam őket. A mai összeállítás fekete darabja az egyik kedvencem, mert tényleg nagyon jól variálható; egy buliban vagy egy délutáni belvárosi séta alkalmával egyaránt megállja a helyét. Szintén nagy előnye, hogy rugalmas és jól szellőző anyaga van, ami azért a nyári hőségben jól jön. 

Az outfit érdekessége mégsem a crop top, hanem sokkal inkább a szoknya-nadrág-ing alsó. A rövidnadrág elején lévő gombos, zsebes rész a szoknya illúzióját kelti, az egész darab pedig olyan, mintha egy csíkos férfiinget kötöttünk volna a derekunkra. Szabásának köszönhetően a derekam sokkal vékonyabbnak tűnik benne, a csípőm az A-vonal végett pedig szélesebbnek, úgyhogy ennél tökéletesebb fazonú nadrágot aligha találhattam volna.:)xx_4_3.jpg

A szandálomat a Cin Cin Amica Kossuth Lajos utcai üzletében vettem. Nagyon olcsó volt, és bár imádom a holografikus dizájnját, maga a szandál nem minőségi darab, a műanyag talp, illetve pántok miatt pedig hamar beleizzad az ember lába. Egész napos viseletre ezért sajnos nem a legjobb választás. Aki viszont egyedi és olcsó darabokra vágyik, ajánlom, hogy nézzen szét a boltban, mert nagyon klassz lábbeliket találhat óriási választékban. 

xx_6_2.jpg

Crop tops are one of the most fashionable and wearable summer clothes, especially because they look incredibly good with skirts and pants that have high waistline. I like to choose basic crop tops so I can combine them in many ways. This black piece of today's post is one of my favorites, because it really can be varied in so many ways and it can be worn either at a party or for an afternoon downtown walk. It has a flexible and well ventilated material which is a great advantage for the summer time.

xx_3_3.jpg

This time the outfit's exciting part is not the crop top, but the skirt-trousers-shirt bottom. The buttoned, pocketed part of the shorts gives the feeling of a skirt while the whole piece is like a striped shirt bounded to our waist. Due to its shape, my waist looks much thinner, and my hip looks wider thanks to A line cut.

My sandals were bought at the Cin Cin Amica shop. It was very cheap and although I love the holographic design on it, the sandal itself is not a quality piece, because it is made of plastic and my feet sweat into it. However, those who want a pair of unique and inexpensive pieces, I recommend to have a look at the store because you can find very cool shoes in a huge selection.

xx_5_3.jpg

xx_1_3.jpg

xx_7_1.jpg

 

Trust me. Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása