B'estella - 2017-5-17
Tropical vibes

Tropical vibes

Tropical vibes

 

A közhiedelemmel ellentétben a trópusi minta igenis megállja a helyét egy hétköznapi szettben, sőt remekül kombinálható. Ugyan abban egyetértünk, hogy nincs nyár pálmaleveles darabok nélkül, de sokan csak a vízpartra választanának maguknak ilyen mintás ruhákat. Pedig városnézéshez vagy munkába is tökéletes választás lehet egy-egy izgalmas szett, ami egy kis vidámságot és pezsgést csempész a fülledt napokba.

A feltűnő motívumokat letisztult kiegészítőkkel érdemes kihangsúlyozni. Kevés ékszer, egyszínű felső, natúr smink; Így kerülheted el a bazári majom effektust, ugyanakkor kiemeled a hawaii mintát. 

001.jpg

Én a hibiszkuszmintás ruhámhoz egy babypink parkát vettem fel, élénk rózsaszín magassarkúval. Ékszer gyanánt mindössze egy gyöngyös chokert választottam. A nagyon lágy sminkem legfeltűnőbb része a matt rózsaszín rúzs, de ezen kívül semmi kirívó nincs sem a sminkben, sem a frizurámban. 

0001.jpg

Contrary to popular belief, the tropical pattern can be a part of a great everyday set moreover, it can be combined perfectly. Although we all agree that there is no summer without palm leaves on our clothes, but many people would only choose such dresses for a vacation near the beach. Clothes with tropical pattern can even make a sightseeing or office set. Such an exciting set may add a bit of fun and sparkle in the hectic days. 

The striking motifs should be emphasized by sleek accessories. Just a few jewels, plain-color top, natural makeup; This way, you can avoid the bazaar monkey effect while you are highlighting the Hawaiian pattern on your dress.

With my hibiscus designed dress, I put on a babypink parka with a pair of bright pink heels. As jewelery I chose a pearl choker. The most striking part of my very soft makeup is the matt pink lipstick. I made a simple hairstyle to it.

01_1.jpg

00_8.jpg

Tropical vibes Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása