B'estella - 2017-10-29
Forever or never

Forever or never

Forever or never

 

A szakadt farmernadrág az egyik legmegosztóbb trend a mindennapokban. Tipikusan az a divat, amit az idősebb korosztály értetlenkedve néz és amire sokan tesznek különféle megjegyzéseket. A "Nincs pénzed gatyára?", a "Mintha a kutya szájából tépték volna ki." vagy a "Te ezért pénzt adtál ki?" hozzászólásokhoz nagyrészt már hozzászoktak a szakadtfarmer-rajongók. 

Én minden ruhadarabon imádom azt a lazaságot, amit néhány koptatás vagy szakadás ad. A mai szettben ezért nemcsak a nadrággal, hanem a dzsekivel is ezt a vonalat követtem. 

xx_1_4.jpg

A mom jeans fazon főleg a keskeny csípőjű lányoknak áll jól, hiszen a derékban szűk, egyre bővülő szár combban és csípőben is optikailag erősít. Ezen a nadrágon sokkal inkább a térde fölötti minta volt, ami megtetszett, mint a szabása, mivel a boyfriend fazont sokkal kényelmesebbnek találom. 

A szakadásokkal borított halványlila kabát elsősorban a színével ragadta meg a figyelmemet. Ez a világos mályva szín a tökéletes kiegészítés a szatén anyagú Primark hátizsákomhoz. Nagyon szeretem a nagy hátizsákokat, mert eleve mindig sok cuccot viszek magammal mindenhová és nem szeretem a válltáskákat egész nap cipelni. 

Egy basic szürke H&M felsőt és fehér tornacipőt vettem az összeállításhoz.

xx_5_4.jpg

Wearing ripped jeans is the denim trend that is still going strong. It is typically a trend that the older generation criticizes and makes comments about. "Don't you have money to buy pants?" and "It looks like you just pulled it out of the mouth of the dog." or "Why did you even spend money on it?" comments are very common among the ones who love ripped jeans.

xx_3_4.jpg

I love the feeling some shreds and holes and can give to a piece of cloth. In today's set I followed this line not only with the trousers but also with the jacket.

Mom jeans are mainly for girls with narrow hips, as it makes the thighs and hips optically thicker. In this pair of jeans I like the pattern above the knee much more than I liked the figure, as I find the boyfriend jeans a more comfortable fit.

The jacket which is covered with shreds caught my attention first and foremost with its color. This light mauve color is the perfect complement to my satin Primark backpack. I really like big backpacks because I always carry a lot of stuff everywhere and I do not like to carry shoulder bags all day long.

I completed the outfit with a basic gray H&M top and white sneakers.

 xx_7_2.jpg

xx_6_3.jpg

xx_4_4.jpg

xx_2_4.jpg

Forever or never Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása