B'estella - 2018. 43. hét
Badass in black

Badass in black

A fekete műbőr egy olyan klasszikus anyag, aminek az év minden napján szezonja van és évtizedek óta nem megy ki a divatból. Számtalan eseményre lehet remek választás, hiszen egyben elegáns és baromi vagány is tud lenni. Egy teljes összeállítás minden része készülhet ebből az anyagból; csizma, táska, nyaklánc, sapka, karkötő és még sorolhatnám. A basic alapdarabok mellé, mint például a műbőrdzseki - ami egy tipikus őszi ruhadarab - érdemes beújítani néhány statement elemet is. 

v_6_1.jpg

Kaposi Judit divattervezőt már egy korábbi posztban bemutattam nektek, azonban a mai szett nem egy esküvői outfitet prezentál. Ez a kétrészes összeállítás sokkal nagyobb mozgásteret hagy viselőjének az esemény komolyságát illetően, ahová felvenné, mivel egyszerre feltűnő és elegáns, ugyanakkor egy teljesen letisztult megjelenést kölcsönöz. 

Nagyon tetszik a felső és a szoknya anyagában, hogy a levélmotívumok kicsit a csipkeberakásra hajaznak, de a kemény anyag miatt mégsem hat lengének és van tartása. A szoknya pont térdig ér, ami teljesen ideális hossz ahhoz, hogy fel lehessen venni lapos talpú cipővel is, illetve nincs különösebben olyan testalkat, amin ne állna jól. 

A bőrt remekül lehet ötvözni egyéb kemény anyagokkal, mint a gyapjúszövet vagy a lakkbőr. Én ez utóbbit választottam cipő terén és egy arany színű díszítéses fekete loafert vettem az összeállításhoz.  

v_4_1.jpg

Black PU leather is a classic material that has no season, because it can be worn every day of the year and has not been out of fashion for decades. It can be a great choice for numerous events, as it can also be elegant and very badass. All parts of a complete outfit can be made of this material; boots, bags, necklaces, caps, bracelets and even more. Besides the basic pieces, such as a leather jacket for example, which is a typical autumn garment, it is worth buying some statement elements to our wardrobe as well.

I have already presented you Judit Kaposi, the fashion designer in an earlier post, but today's set does not present a wedding outfit. This two-part assembly gives the wearer much more space for chooing the event to attend, as it is both striking and elegant, but at the same time it gives a completely sophisticated look.

v_2_1.jpg

I really like the material of the top and the skirt, because the leaf motifs are a bit ressamble to the lace, but because of the hard material it doesn't seem light and thin. The skirt is knee-length, which is an ideal length to be worn with flat shoes and is not particularly a lenght that does not fit well on any type of body.

The leather can be combined with other hard materials such as woolen or patent leather. I have chosen the latter for this time regarding to shoes and I was wearing a black loafer with golden details on it.

v_3_1.jpg

v_1_1.jpg

v_5_1.jpg

v_7_1.jpg

Badass in black Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása