B'estella - 2017. 51. hét
Comfy

Comfy

Comfy

 

Végre valahára eljött a kedvenc napom az évben, ami csak a családról és az evésről szól! A mai napra egy szuperkényelmes bekuckózós outfitet hoztam, mivel ilyenkor nincs is jobb, mint együtt filmezni a famíliával egy bögre forrócsoki kíséretében.

A meleg kötött zoknik a téli időszakban a legjobb barátaim, ezt a H&M-es bézs párt még két éve kaptam karácsonyra és azóta is jól szolgál. A kötött garbó egy másik tipikus téli ruhadarab, ami elengedhetetlen a hideg időben. Az a típusú ember vagyok, aki sokkal kényelmesebben érzi magát egy magas derekú farmernadrágban, mint egy bő melegítőben, úgyhogy általában utazáshoz és otthonra is farmert hordok. Ehhez az egyszerű szetthez is egy térdnél szaggatott darabot választottam. 

0_5.jpg

A hajamat a legtöbbször, úgy tíz esetből kilencszer, szimplán kiengedve hordom, de valójában nagyon zavar, amikor a szemembe lóg. Most a fejtetőmre tűztem az elől lévő tincseimet egy kócos kontyba. Néhány különböző méretű arany színű gyűrűt is feltettem, hogy legyen mégis valami kis elegancia az összeállításban.

0_1_1.jpg

My all time favorite day of the year has finally came today, and it is just about family and eating (a lot)! Today, I've brought a very comfy and simple outfit, because there is nothing better in the world than watching a movie with the family and a mug of hot chocolate.

The warm knitted socks are my best friends during the winter season, this beige pair from H&M, I've been getting for Christmas two years ago and it has been good since then. The knitted turtle nect sweater is another typical winter garment, which is essential in the cold weather. I'm the kind of girl who feels a lot more comfortable in a pair of high-waisted jeans than wearing sweatpants so I usually wear jeans for travel and at home too. For this simple set I chose a pair of jeans wich is ripped on the knee.

0_8.jpg

I usually - approximately nine times out of ten - wear my hair in a pretty simple way, but it really annoys me when it hangs in my eyes. Now I set my front curls in a small messy bun. I also chose some gold rings in different sizes to make the set a little bit elegante.

0_4.jpg

0_2_2.jpg

0_6.jpg

0_7.jpg

0_3.jpg

 

Comfy Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása