B'estella - 2017. 50. hét
Laced up

Laced up

Laced up

 

Számos olyan szín van, ami bizonyos bőrtónuson mutat a legjobban. A kreolbőrűek több szempontból is előnyben vannak, hiszen az ő bőrükön vibrálnak legélénkebben a színek, illetve nem sápasztják őket a pasztelles árnyalatok sem.

Sokáig nem mertem világos színeket hordani, mert így is nagyon fehér a bőröm és féltem, hogy elveszek a fakó tónusokban. A piros és annak sötétebb árnyalatai, a bordótól a ciklámenig mutatnak jól az ilyen világos bőrön. A sárga szín közismerten sápaszt és csak nagyon keveseknek áll igazán jól. De mint minden más színnek, ennek is megannyi különböző árnyalata van és mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót. 

-_1_4.jpg

A mustársárga egy kimondottan meleg árnyalat, ami az alapjáraton hideg típusúaknak is jól állhat. Tehát ha fehér bőröd van, vagy világos színű hajad és szemed, akkor is bátran viselj mustár vagy okkersárga darabokat, mert nem fogsz falfehérnek tűnni.

Én ehhez a fűzős kötött pulcsihoz egy cipzáros fekete bőrszoknyát és nejlonharisnyát vettem fel. Egy fekete chokert és magassarkú bokacsizmát választottam az outfithez, a hajamat pedig egy egyszerű kontyba felkötöttem. 

-_4_4.jpg

There are several colors, which only looks good on a certain skin tone. People with creole skins are lucky in many ways, since the colors seems to be most vibrant on their skin, and they do not look pale with the pastel shades either.

For a long time I did not dare to wear light colors because my skin is so pale and I was scared to get lost in the lighter tones. Some colors, like red and its darker shades, from the claret to the cyclamen, are well visible on such light skin too.

-_5_5.jpg

It is well known that yellow color makes the skin look pale and only a few people can wear it properly. But like any other color, it has many different shades and everyone can find the one which matches their skin tone the most.

The mustard yellow is a distinctly warm shade that can look good with cool skin tones as well. So if you have light skin or light-colored hair and eyes, you should wear mustard or ocher yellow pieces, as you will not look so pale.

I chose a black leather skirt a black choker and high heeled ankle boots for my outfit, and put my hair in a simple messy bun.

-_3_4.jpg

-_2_4.jpg

Laced up Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása