B'estella - 2017. 26. hét
Summer in wooden frames

Summer in wooden frames

Summer in wooden frames

 

Egy fesztiválon túl, és az érettségit is letudva, mindenféle stresszforrást elűzhetek egy időre az életemből és átadhatom magam a gondtalan nyári napoknak.

Egy héttel az iskolai évzáró után utaztunk az idei Fishing On Orfű fesztiválra, ahol már második alkalommal jártam. A zenei kínálat és minőség változatlan, a hangulat pedig mindig fantasztikus, így aki szereti a hazai alternatív zenét és a pécsi zenekarokat, mindenképp menjen el egyszer Orfűre bulizni. 

yy_4.jpg

Ha már nyár, ha már fesztiválok, az egyik legalapvetőbb fesztiválkiegészítőről, a napszemüvegről érdemes pár sort írnom. Mivel nekem arányaiban kicsi fejem van, a napszemüvegvásárlás számomra kissé nehézkes. Míg mások a megfelelő fazon keresésével vannak elfoglalva, addig én örülök, ha találok olyat, amibe nem fér bele kétszer a fejem - és ha találok ilyet, azt általában azonnal meg is veszem örömömben. Ebből kifolyólag rengeteg napszemüvegem van, némelyik hordhatóbb, de van amelyik egyáltalán nem érte meg a ráköltött pénzt. 

Kiegészítők terén is igyekszem érdekes és egyedi darabokat válogatni. A Fabala az első - és eddig egyetlen - cég, amely olyan kézzel készített kereteket forgalmaz, amelyek nemcsak különlegesek, de számtalan fazon, stílus és méret közül válogathat náluk a vásárló. A színes keret vagy lencse elővarázsolja azt a nyári életérzést, amit érdemes belecsempészni egy fesztiválszettbe.

yy_5.jpg

Én náluk találtam meg azt a napszemüveget, ami nem csak első, de sokadik pillantásra is szerelem volt!:) Az összes közül a piros lencsés volt a kedvencem, mert egyrészt imádom a kerek fazonú szemüvegeket, másrészt a lencse gyönyörű színekben vibrál. Ehhez hasonló darabot még sehol nem láttam.

yy_2.jpg

I am beyond a festival, and I have taken my final exams, and I can throw all sorts of stress away from my life for a while, and give myself some of those carefree summer days.

One week after the school year ended we went to this year's Fishing On Orfű festival. The music quality and the atmosphere is always fantastic, so whoever likes hungarian alternative music and bands from Pécs, should go to Orfű once to the festival.

It's summer, so I'd like to write a couple of words of one of the most basic summer accessories, sunglasses. Since I have small head, the searching after sunglasses is a bit cumbersome for me. While others are busy searching for the right style, I'm happy to find something my head can not fit twice - and if I find one, I usually buy it in the spur of the moment. That is why I have a lot of sunglasses, and most of them are impossible to wear.

yy_1.jpg

I also try to find interesting and unique pieces in the field of accessories. Fabala is the first company that sells handmade frames that are not only unique, but has countless style, design and size. Of all their sunglasses my favorite was the one with red lenses because I love the round style of it and on the other hand the lens vibrates in beautiful colors. I have not seen anything like this yet.

yy_3.jpg

Summer in wooden frames Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása