B'estella - 2014. 52. hét
What to wear, which fit for my age?

What to wear, which fit for my age?

2014.december

What to wear, which fit for my age?

 

A mai bejegyzésben egy polyvore-os összeállítást láthattok, - mivel anya nem engedett ki a hidegbe fotózni - amiben szilveszteri szetteket, korhoz igazítva állítottam össze. 10 éves kortól 45-ig állítottam össze szetteket, ráadásul, hogy még kedvezőbb legyen, minden darab a H&M üzleteiből van, ami pedig Magyarországon számtalan helyen megtalálható. 

10-14 éves kategóriába egy ezüst mintás, A vonalú ruhát választottam, ami térd fölé ér. A szőrme bunda idén hatalmas sláger, így elmaradhatatlan darabot képez ebben a szettben is. Egy fekete szőrmekabát és egy fekete válltáska mellett döntöttem, majd a szettet egy csillogó ezüst balerina cipővel koronáztam meg. 

A 15-17 éveseknek metál színű zöld, A-vonalú szoknyát és egy szürke, hosszú ujjú crop topot választottam. Egy átlátszó, műanyag sarkú , fekete magassarkúval tettem kicsit extrémebbé a szettet. Sok egyszerű gyűrűt és nagy fülbevalót ajánlok még az összeállításhoz. 

A 18 és 25 év közöttieknek borvörös ruhát választottam, aminek a felső részén csipkedíszítés van. Egy bézs szőrmekabáttal és színes virágos lapos talpú cipővel egészítettem ki a szettet, így vidám és elegáns külsőt eredményezve.

A 26-36 évesek számára úgy gondoltam, egy crop top túlzás.. Egy A-vonalú szoknya pedig kislányos lehet, ezért egy csillogó csőszoknyát választottam, hozzá pedig egy letisztult, elegáns fekete blúzt. Egy fekete táskával és leopárdmintás cipővel dobtam fel a szettet.

 Végül, a 36-45 év közötti nők következnek. Egy fehér blézert választottam, amit arany csillámos szegéllyel dobtak fel. Egy fehér vagy cappuccino színű felsővel és egyszínű karamelles árnyalatú nadrággal párosítanám, bokacsizmával és nagy fülbevalókkal. 

A szettet polyvoreon is megtaláljátok itt.

aejtn.png

What to wear, which fit for my age? Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása