B'estella - 2014. 51. hét
Grunge

Grunge

2014. december

Grunge

 

Egy garázssor előtt fotóztunk Orsival. Nekem nagyon tetszik ez a háttér..igazából nem is tudom miért. A piros színű ajtó és az egésznek a stílusa valahogy passzolt a szetthez. Szerintem jó képek lettek.:) Egy Sheinside-ról rendelt színes póló volt rajtam fekete kabáttal és szűk nadrággal. A felső azért tetszik olyan nagyon, mert imádom az absztrakt művészetet és ennek a mintája, ahogy a kék, piros és fekete színek keverednek olyan absztrakt hatást kelt. Az ujján lévő csíkoktól és a 3/4-es ujjától sportosabb jellegű lesz. Lábbelit tekintve pedig természetesen a mára már hozzám nőtt fekete bakancsomat láthatjátok.:)

....................................................................................................................................................

These pictures were taken in front of a garage. I really like the background, because... I actually do not know why. The red door matches the color of the shirt, and the hole stlye somehow fits to the background. I ordered this shirt from Sheinside. I wore a black coat and skinny black jeans. I love the pattern of T-shirt, because it is so abstract.:) Of course, I put on my favorite black boots.

xyz_4_.jpg

xyz_7_.jpg

xyz_6_.jpg

xyz_8_.jpg

xyz_2_.jpg

xyz_1_.jpg

xyz_3_.jpg

xyz_5_.jpg

eszter.png

Grunge Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása