B'estella - 2014. 50. hét
Last school day

Last school day

2014. december

Last school day

 

Végre vége az iskolának! Ezt a barátaimmal pizzával és forró csokival ünnepeltük meg. A Széchenyi-tér a szokottnál jobban ki van most világítva és több ember van a karácsonyi vásáron is! Sok képet készítettünk, sokat nevettünk és fantasztikus volt a barátokkal lenni karácsony előtt. Legközelebb szilveszterkor fogunk találkozni a szülinapi bulimon. Pizzázás után lementünk a Duna partra, ahol Lilla fotózott, ebben a piros, kockás szoknyában és a Bershkás fekete csipkés pólómban. A szoknya a Hádából van, mivel egyre jobban szeretem a turkálókat. Sajnos Esztergomhoz közel nem nagyon van Háda, de amikor arra felé járunk, mindig beugrok szétnézni. A kedvenc fekete bakancsomat vettem fel, fekete harisnyával.

..............................................................................................................................................

The school is finally over! We made a Christmas party with my classmates today. We ate pizza and drank hot chocolate, and then went to the Szechenyi Square. The Christmas market was better than usual. There were a lot of people and it had a good Christmas lights. Lilla took pictures of me today. I was wearing a red checkered skirt and a lacy, black shirt. I also weared my favorite black boots and a pair of black leggings.

befunky_img_4543_jpg.jpgbefunky_img_4576_jpg.jpgbefunky_chromatic_1r_jpg.jpgbefunky_chromatic_1_jpg.jpgbefunky_chromatic_e1.jpgFacebook oldal!:)

eszter.png

Last school day Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása