B'estella - 2014. 49. hét
Infinity scarves

Infinity scarves

2014. december

Infinity scarves

 

 Ki ne imádná az infinity sálakat? Ha valaki még nem tudja, mik is ezek, szívesen elmagyarázom!:) Ezek egyszóval és legrövidebben kifejezve magam: körsálak. Lehet rövidebb, vagy hosszabb, amit többször kell körbetekerni a nyakadon. Idén hatalmas sláger az infinity sál, így nem hagyhattam ki az ezekkel a fantasztikus kiegészítőkkel kapcsolatos bejegyzést. Válogattam nektek néhány H&M-ben és C&A-ban beszerezhető darabot, mert talán ezek a legelérhetőbb fast shopok mindenki számára. A lila, bordó, fekete, krém, homokszín, teveszín, bézs, khaki, smaragd, military-s, mályva és sötétkék színek jelennek meg leginkább a sálakon idén télen. Ezek a színek közül általában minden kabáthoz illik egy. Mintákat tekintve pedig a kockás, amit legelőször megemlítenék. Ez a minta nem csak a sálakon, de a kabátokon, a pólókon és szinte bármilyen ruhadarabon fantasztikusan fest! Ezen kívül a pöttyös, a csillagos, virágos és a bohém minták is népszerűek. Lássunk 10+1 király körsálat!:)

........................................................................................................................................................

Who loves the infinity scarves? Today, I brought some H&M and C&A scarves for you. The beige, khaki, wine red, cream color, burgundy, black and burgundy are the coolest colors this year! Infinity scarves are scarves that have no end, so these are actually is big, knitted circles. The bohemian and checkered patterns are the best! Let's see a few super scarf!:) (links below the picture)

sc.png

1. dark purple, 2. black and white, 3.khaki, 4. wine red, 5. geometric, 6. stars, 7. purple birds, 8. cream, 9. bohemian, 10. floral, 11. red 

Infinity scarves Tovább
Christmas nails!:)

Christmas nails!:)

2014. december

Christmas nails! :)

 

Idén télen a körmök színe visszafogott és lágy lesz. A pasztell színek és a halvány barnás-rózsaszínes árnyalatok kapnak nagy szerepet. Ezeken kívül még a piros és a bordó színek is fontosak! A francia manikűr megújul. A köröm végét nem fehérrel, hanem valamilyen csillogó krémes árnyalatú lakkal fessük ki! Mivel az én körmeim túl rövidek, így csak tumblr és weheartit inspirációkat tudok hozni. De saját képekkel is bemutatom az téli kedvenc árnyalataimat! A körmöd dekorálásához használj csillámot, szegecseket, kis köveket, gyöngyöt vagy egyszerű mintákat, mint az apró pöttyök vagy a hópihék!:)

...................................................................................................................................................................

In winter, the nails will get subdued and soft colors. The pastel colors, red and light brownish-pink shades become important. A French manicure is renewed. The end of the nail is not white, but a glittering creamy shades of nail polish! Because my nails are too short, I show you some tumblr and weheartit inspirations and my favorite colors this winter (with my photos). Use glitter, studs, pearls or simple patterns to decorate your nails, like dots and snowflake!:)


xdgj.png

img_3607.JPG

img_3612.JPG

Christmas nails!:) Tovább
DIY CD collar

DIY CD collar

2014. december

DIY CD collar

 

Ma egy olyan DIY-t hozok, amit akár a szilveszteri bulira is hasznosíthatsz. Nincs másra szükséged, mint egy galléros felsőre, egy ollóra, textilragasztóra és két darab CD-re.

A CD-ket forró vízen 10 percig hagyd melegedni, majd vedd ki őket, és mikor lehűltek válaszd ketté, hogy csak a színes fele maradjon meg. Így könnyebb lesz elvágni és nem lesz túl vastag. Vágd őket tetszőleges méretű darabokra és a textilragasztó segítségével ragaszd a gallérra a CD darabkákat. Ezután már nincs más dolgod, mint villogni a buliban az új felsőddel!:)

videósegítség itt: DIY CD collar

................................................................................................................................................................

Today I brought a DIY post, which is also can come in handy at the New Year's Eve party .

You do not need anything but a shirt, a textile glue, scissors and two CDs. Heat the CDs for 10 minutes in boiled water, and then take them out. Cut them into small pieces, and glue them into the shirt collar! It is very easy, isn't it?:) Good Luck!

video help here: DIY CD collar

gedc3570.JPG

discover-hidden-colors-everyday-objects-with-diy-video-spectrometer_w654.jpg

maxresdefault.jpg

DIY CD collar Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása