B'estella - 2014. 48. hét
Black widow

Black widow

2014. november

Black widow

 

Ma pár régebbi képet hozok, mivel megfáztam - talán épp amikor ezek a képek készültek, mert itt eléggé fáztam - és nem tudok kimenni fotózni. Apropó, láttátok már a Mockingjay-t? Én még múlt héten, kedden láttam a barátnőmmel, Francival. Ő is nagy JLaw rajongó, mint én:) Nagyon jó film volt, talán ez volt az eddigi legjobb rész. Kíváncsian várom az utolsó filmet!

Ez a szett igazából kicsit a filmhez akart kapcsolódni, de nem tudom, nektek ez mennyire jött át. Egy sheinside-ról rendelt, fekete blúz van rajtam, aminek a felső részén bőr van. Ettől olyan elegáns lesz, vagy modern. Én imádom! Már olyan régóta keresek ilyen felsőt! Egy világos farmerrel és az új, fekete bakancsommal vettem fel, kiegészítőként pedig a kedvenc nyakláncomat, amiről már korábban írtam itt.:)

.............................................................................................

Today I bring a few old pictures, because I caught cold and I can not go out to take pictures.
By the way, have you seen the Mockingjay? I have seen it last week, on Tuesday with my friend, Franci. She is also a big fan of JLaw like me :) It was an awesome movie, maybe it was the best part ever. I am looking forward to the last part.

This set actually wanted to connect to the movie a bit, but I do not know how it seems to you. I wore a Sheinside black blouse, which the upper part made of leather. That makes it a little elegant and modern. I love it! I was looking for that such a long time! I wore a light blue jeans, my new boots and my favorite colorful necklace!

bw.jpg

bw5.jpg

bw7.jpg

bw6.jpg

bw3.jpg

bw2.jpg

bw4.jpg

 eszter.png

 

Black widow Tovább
Oversized coats

Oversized coats

2014. november

Oversized coats

 

 Sajnos, mivel lebetegedtem, mára egy polyvore-os összeállítást hoztam, aminek a témája a téli kabátok. Az oversized kabátok idén visszatérnek. A legtöbb darab fekete, fehér, kockás, pasztell vagy egyszínű bordó vagy ciklámen színű. Íme az én idei kedvenceim: >első kép<

1.) szürke két gombbal

2.) fekete-fehér

3.) pasztell rózsaszín

4.) szürke mintás


Unfortunately, because I became ill, for today I made the Polyvore set for you about winter coats 2014. The oversized coats return this year. Most of these pieces are black, white, pastell, burgundy checked, single colored, cyclamen. Here are my favorites this year:

coat.png

Imádom ezt a sötét ciklámen színt. Olyan szép!:) 

I love this dark cyclamen colour! It's so lovely!:)

coat2.png

1.) Ciklámen Tommy Hilfiger

2.) fekete kockás

3.) szürke-fekete

Oversized coats Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása