B'estella - 2014. 47. hét
Turquoise crystal

Turquoise crystal

2014. november

Turquoise crystal

 

Ma Orsival fotóztunk, mert a tegnapi buli után nálunk aludt. A pénteki bál témája a Nagy Gatsby című film volt. Nekem a zene annyira nem tetszett, mert túl technos volt, de a buli amúgy nem volt rossz. Sokan viseltek a film által inspirált '20as évekbeli ruhákat. Ezen a bálon voltak eddig a legjobb ruhák. Idén bál királyt és bálkirálynőt is választottak. Őszintén szólva mi nem sokat aludtunk és elég fáradtak voltunk szombaton - a képeken ez látszik - de sikerült rábeszélnem Orsit, hogy legyen a fotósom mára.:)

A képeken egy türkiz farmerben vagyok, amit nem rég kaptam apától. Ritka dolog, hogy kapok nadrágot a méretemben, de végre sikerült!:) A Sheinside-ról rendeltem ezt a gyönyörű kristálymintás felsőt. A fekete bakancsommal és - a hossza (vagyis rövidsége) miatt - egy szürke derékmelegítővel vettem fel.

..........................................................................................................................................

Today we took photos with Orsi because we slept over after yesterday's party. Friday's party theme was the Great Gatsby film. I did not like the music so much because it was too techno, but the party was not bad anyway. Many people were wearing clothes that were inspired by the film. This party dresses were the best so far. This year also was chosen prom king and prom queen. Honestly we didn't slept much and we were so tired on Saturday - it seem in the photos - but I managed to persuade Orsi to be a photographer now.

In the images I'm wearing a turquoise jeans, which recently got from my father. It is rare that I get pants in my size, but finally I made it! :) I ordered from the Sheinside this beautiful crystal patterned top. I'm in my black boots and in my grey waist warmer.

 

kek8.jpgkek3.jpgkek6.jpgkek7.jpgkek4.jpgkek5.jpgkek.jpgkek2.jpg

facebook.com/bestellafashion

 eszter.png

Turquoise crystal Tovább
Elie Saab Couture Fall/Winter 2014-2015 Collection

Elie Saab Couture Fall/Winter 2014-2015 Collection

2014. november

Elie Saab Couture Fall/Winter 2014-2015 Collection

 

Az Elie Saab Couture 2014-2015 őszi / téli kollekciójában lélegzetelállítóan gyönyörű, egyedi és mesébe illő ruhákat láthatunk. Csillogó, gyöngyös díszítés, hímzés, merész dekoltázsok és ombre színátmenetek jellemzik. A showt világoskék földig érő és koktélruhák nyitották. Bolyhos szőrme, gyönyörű virágos minták és oldalzsebek díszítették a hercegnős ruhákat. A fehér ruhákat akár az esküvőmre is el tudnám képzelni!:) Az arany és ezüst színek ezekben a szettekben teljesen egyben voltak! passzoltak egymáshoz. Fantasztikus átmenetek, ízléses díszítés jellemezte a kollekciót. A lágy esésű, mesebeli és elképesztően szép ruhák belopták magukat a szívembe, imádom az ilyen kollekciókat!:) Íme néhány kép a bemutatóról:

....................................................................................................................

The Elie Saab Couture fall/winter 2014-2015 collection can be clearly subdivided into several color groups, all of which stand out with their uniqueness and breathtaking allure. The show was opened with an array of light blue floor-length gowns and cocktail dresses, featuring glittery particles, plunging necklines, fabulous ombre effects, intricate embroidery, sheer fabrics, beads and flowing silhouettes. The star of this array is definitely the floor-length wonder embellished with a fluffy fur detail on the top part in the same light blue tone, a thin belt, gorgeous beads and side pockets.
The mood suddenly gets a bit darker, yet equally chic, as the cavalcade of sapphire blue dresses hit the runway. Here too, we get dazzled by the glittery appliqués, sheer fabric inserts and ombre effect, let alone the waist-emphasizing peplum details and the luxurious fur shrug.
As the show starts to develop, more colors appear on the catwalk, this time being the varieties of sassy red, put either as subdues pink and salmon, or bright orange and wine red. The same techniques according to which the gowns of the first color groups were designs can be noted here too. This array of killer pieces is being reigned by a flowing full-skirt, floor-length gown with a plunging neckline, featuring ombre touches composed of the blue, red and nude tones, as well as delicate floral patterns decorating the top part.

-fashionisers.com

Elie_Saab_Couture_fall_winter_2014_2015_collection1.jpg

Elie_Saab_Couture_fall_winter_2014_2015_collection2.jpg

Elie_Saab_Couture_fall_winter_2014_2015_collection10.jpg

Elie_Saab_Couture_fall_winter_2014_2015_collection3.jpg

Elie_Saab_Couture_fall_winter_2014_2015_collection5.jpg

Elie Saab Couture Fall/Winter 2014-2015 Collection Tovább
October: Besteller's outfit

October: Besteller's outfit

2014. november

October: Besteller's outfit

 

Ez még egy októberi bejegyzés kéne, hogy legyen, de sajnos elvesztettem a képet, ami kellett hozzá. De ma megtaláltam, úgyhogy meg is írom MIHALOVITS IZABELLA beküldött szettjéhez tartozó leírást, ugyanis ő lett az októberi besteller!:)

Izabella egy laza összeállítást csinált, amit akár suliba is el tudnék képzelni. Egy vékony, kötött felsőt és hozzá egy fekete bőrdzsekit választott. A dzseki fazonja nagyon tetszik, mert karcsúsított és az ilyen galléros kabátok nagyon csinosak tudnak lenni!:) Ehhez egy szürke bokacsizmát választott, ami önmagában nagyon tetszik, de a kabáthoz szerintem nem passzol igazán. Mindenesetre a kiegészítőkhöz nagyon megy, úgyhogy szerintem jól választott! Gumis karkötőket adott a szetthez, amitől olyan fesztivál hangulatú lett nekem.:) Piros és kék felirat látható rajtuk. Egy laza, bordó kötött sapkát és egy indine mintás táskát választott még kiegészítőnek. A sapka fazonja eszméletlen jó, imádom ezt a lezser stílust! A táska pedig nagyon bohém és egyedi, nagyon tetszik! Végül egy világoskék, skinny farmert dobott a szetthez, ami nagyon jó szabású és szinte mindennel viselhető!

Köszönöm Izabella!:)
d.png

Hogy a következő besteller's outfit a te összeállításod legyen, nem kell mást tenned, mint a legaktívabb olvasónak lenned. (Lájkod az oldalt a facebookon, kommentelj és oszd meg a bejegyzéseket!)

October: Besteller's outfit Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása