B'estella - 2014. 46. hét
Galaxy is BACK!

Galaxy is BACK!

2014. november

 

Galaxy is BACK!

 

A galaxy mintás cuccok idén ősszel új értelmezést kapnak. Az új trend alapja: Galaxy mintás kiegészítők, színben passzoló felsővel és egyszínű nadrággal kombinálva. Három különböző stílusú galaxy-s szettet hoztam nektek, amik közül mindenki megtalálja az ő stílusához legjobban illőt és kedvére variálhatja a szettet.

1.) Az első szett (bal alsó) egy laza, sportos utcai összeállítás, ami egy sulis naphoz vagy egy talihoz a barátnőiddel tökéletes. A felsőnek vékony, kissé áttetsző anyaga van és húzott az ujja, illetve a pulcsi alja. A mintája egyszerűen mesés! A kopasz fáktól olyan rejtélyes, a galaxy mintás háttér pedig olyan színeket visz bele, amit nagyszerűen tudsz kombinálni a kiegészítőiddel! Egy sima, skinny fekete nadrágot választottam a pulcsihoz, hiszen ilyen mintás felsőrészhez csakis egyszínű nadrágot vehetünk! Egy laza, fekete kötött Vans sapit - ami őszre egy kiváló választás - és egy gyönyörű Kate Spade táskát választottam kiegészítőnek. Ehhez a bohém és laza szetthez pedig elengedhetetlen egy kerek lencsés napszemcsi, ha kisütne a nap!:) Cipőnek egy lila-szürke futócipőt választottam, hiszen manapság egyre divatosabb futócipőt utcára hordani. Egy L'oreal Mega Volume Miss Manga szempillaspirállal és egy galaxy mintás telefontokkal pedig tökéletesre csiszolhatod a szettet!

Galaxy is BACK! Tovább
Marie Claire fashion days #2

Marie Claire fashion days #2

2014. november

 

Marie Claire fashion days #2

 

A következő divatbemutató a Krea Kortárs Művészeti Iskola hallgatóinak munkájából jött létre, amiben leginkább szürke, fekete, fehér és sárga színek szerepeltek. A ruhák extrém stílusúak 'hordhatatlan divat' szerinti darabok. Sokféle anyag, geometrikus formák és modern alakzatok jellemezték a kollekciót. Az ilyesfajta divattervezésben az a legklasszabb, hogy sokkal jobban elengedheted a fantáziádat és a kreativitásodat. Különleges és egyedi ruhadarabokat terveztek a budapesti iskola tanulói. Meghökkentő ruhadarabjaikkal engem teljesen levettek a lábamról!:) 

"Az idei eseményen a KREA ősszel kezdődő tanévében negyedéves divattervezői által megálmodott öltözékekben vonulnak a modellek a kifutóra. A hallgatók Tóth András, a USE Unused divattervezőjének, témavezető tanáruknak az irányítása alatt csapatmunkában fiktív kollekciót terveztek a2013–14. őszi–téli szezonra a BALENCIAGA háznak."

IMG_1808.JPG

IMG_1844.JPG

IMG_1819.JPG

IMG_1859.JPG

IMG_1849.JPG

IMG_1873.JPG

IMG_1885.JPG

IMG_1894.JPG

És a tervezők: 

IMG_1907.JPG

 

Marie Claire fashion days #2 Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása