B'estella - 2014. 45. hét
Marie claire fashion days 2014.

Marie claire fashion days 2014.

2014. november 9.

 

Marie claire fashion days 2014.

 

Vasárnap Budapestre látogattam, a Vam Design Centerbe. A héten az ott készített képeimből fogok posztolni, minden nap egy-egy divatbemutatót. Elsőként a Van Graaf fashion showra nyertünk betekintést, (mivel az előtte lévőt lekéstünk parkolóhelyhiány miatt) amiben nekem feltűnően kevés szín, de annál több szürke és fekete darabok voltak. Egyedüli színként a pirossal, bordóval és ennek árnyalataival találkozhattunk, de ennél több színnel nemigen. Mintákat tekintve a kockás tűnt a legdominánsabbnak. Lássunk pár fotómat a -szerintem- legjobb szettek közül.

..........................................................................

On sunday I visited Budapest, the Vam Design Center. Firstly, We had seen the "Van Graaf fashion show". Only the red, the burgundy and shades of it was appeard on the clothes as colors. Let's look at a few of my photos:

átm (12).JPG

átm (11).JPG

átm (9).JPG

átm (10).JPG

átm (13).JPG

átm (8).JPG

átm (1).JPG

átm (20).JPG

A bunda is sokszor megjelent a kifutón. | The fur is also often appeared on the show.

átm (19).JPG

átm (15).JPG

átm (16).JPG

átm (17).JPG

átm (18).JPG

A téli és őszi ruhák mellett pedig néhány estélyi ruha is feltűnt. | Apart form the autumn and winter outfits, the evening dresses also appeared.

átm (7).JPG

átm (24).JPG

átm (23).JPG

átm (21).JPG

átm (14).JPG

átm (22).JPG

Remélem tetszett a bejegyzés!:) Kommentben írjátok meg, melyik összeállítás a legjobb szerintetek! | Write a comment, which one do you think is the best outfit!

 

Marie claire fashion days 2014. Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása