B'estella - 2014. 44. hét
Best tights for fall

Best tights for fall

2014. november 4.

 

Best tights for fall

Legjobb harisnyák őszre

 

Idén a harisnya is nagyon fontos kiegészítőként funkcionál. Már nem csak a színével, hanem a díszítésével, formájával és legfőképp a mintájával is játszhatsz. A tattoo mintás harisnyák az egyik olyan kategória, amit idén muszáj beszerezned. Ezen kívül számos stílusú harisnya is van, ami eszméletlen jól néz ki és mindenképp kell vennem egyet:) Például ott vannak a köves díszítésű, csillogó, gyöngyös vagy szívecskés harisnyák, amik nekem nagyon bejönnek. Mutatok is néhányat a kedvenceim közül:

wrh.jpg.jpgargh.jpg.jpg

Az ilyen köves, "3d-s" harisnyákat a divattervezők is nagyon csípik, hiszen sokkal mutatósabbá teszi azt a szettet is, ami csak egyszerű felsőből és sima szoknyából áll. 

tights_runway.png

doori.jpg

A tatto mintásak között sok vicces témájút is találunk, mint a lábunkon lecsúszó macska, vagy a kalapos emberke. :) Szerintem mind szuper ötlet, színesebbé teszik a mindennapokat is ezek a fantáziadús kiegészítők!

aerzh.jpg.jpg

Illetve, ha igazi tetkós hatást akarunk, válasszunk egy nagyon vékony, fekete mintájú darabot, mit például ezek:

aerzb.jpg.jpg

Vagy színeset:

poker_print_ecr.jpg

Ha viszont az egyszerű, de bohókás stílus áll hozzád legközelebb, ajánlom figyelmedbe a pöttyös vagy szívecskés mintájú harisnyákat-ezek is bombasikerek idén.

easrz.jpg.jpg

Vannak még a combközépig érő mintás/díszes harisnyák. (Egy térdzokni is lesz itt, mert annyira tetszik ez a szegecses díszítés) Ez a cicás szerintem nagyon cuki, a hangjegyes pedig azért tetszik, mert nagyon egyszerű és mégis annyira fel tudja dobni a szetted egy ilyen! Szintén nagyon ötletes:)

ag.jpg.jpg

Az utolsó egy ilyen színes-combon lefolyós lesz, ami nem tudom, hogy van és miből csinálták, de nagyon jól néz ki. (legalábbis nekem tetszik) Kicsit extrémebb, bevállalósabb embereknek szívesen ajánlom, mert nagyon feltűnő, egyedi, és divatos!

aetj.jpg.jpg

Best tights for fall Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása