B'estella - 2017-11-7
Socks'n'go

Socks'n'go

Socks'n'go

 

A zokni-szandál kombó sokaknál kiveri a biztosítékot, de számtalan remek megoldás létezik már, hogy ezt a fura trendet hordatóvá tegyük. Igazából ez az a divat, ahol a legfőbb szabály, hogy nincs szabály.

Azon kívül hogy ne egy agyonhordott lyukas zoknit húzz fel, lehet vékony, kötött, színes, földszínű, fekete vagy fehér. A választott zokni nagy valószínűséggel egyből a cipődre vonzza majd a tekintetet, ezért fontos hogy összhangban legyen a szett többi részével is színben és stílusban. 

-_1_3.jpg

Én egy pár bézs kötött térdzoknit vettem a fekete platformos szandálomhoz és letűrtem lábszárközépig. Magas derekú rövidnadrágot és egy szürke kötött pulóvert vettem hozzá. A felső ujjaira applikált ezüst karikák miatt akadt meg a szemem ezen a darabon, de maga a szabása is nagyon tetszik, arról nem is beszélve, hogy milyen puha és meleg az anyaga. 

Az esetek nagy részében egyszerűen ki van engedve a hajam, de most szerettem volna egyrészt kicsit más frizurát kipróbálni, másrészt azt, hogy a fotókon látszódjon a pulcsi garbós része, ezért két pici kontyot készítettem az outfithez. 

-_5_4.jpg

The combination of socks and sandals leaves many people outraged, but there are countless great solutions to make this weird trend wearable. Actually, this is the trend where the main rule is that there is no rule.

Besides the socks are not worn out they can be thin, knitted, colorful or in earthy shades, black or white. The sock you choose will attract people's gaze to your shoes, so it's important to harmonize them with the rest of the set in color and in style.

-_7.jpg

I chose a pair of beige knitted knee socks with my black sandals. I paired it with high-waisted shorts and a gray sweater. The silver rings on my top's sleeves grabbed my gaze first, but the customize of the sweater is also great, not to mention its soft and warm material.

Most of the time, I wear my hair unbounded but now I wanted to try some other hairstyles so I made two little buns at the top of my head.

-_2_3.jpg

-_4_3.jpg

-_3_3.jpg

 

Socks'n'go Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása