B'estella - 2016. 09. hónap
Patent leather

Patent leather

Patent leather



Az interneten találtam rá a hihetetlenül tehetséges fiatal divattervezőre, Nagy Fannyra, akivel azonnal fel is vettem a kapcsolatot és megbeszéltünk egy találkozót. 

Fanny showroomjában találkoztunk, ahol válogathattam a ruhák közül. Egyből megakadt a szemem ezen a fekete lakkbőr dzsekin. Eleve nagy bőrdzsekirajongó vagyok, de ez a darab különösen tetszik, főként az egyedisége miatt. A bársonygalléron található szegecsek még vagányabbá teszik, a könyökrésznél kialakított rész pedig különösen tetszik benne. 
A dzsekihez egy Stradivarius műbőr szoknyát és fekete pólót vettem, kiegészítőnek pedig egy tükörlencsés napszemüveget választottam. 

1_2_2.jpg

Fanny ruhák mellett kiegészítőket és cipőket is tervez, minden alkotása egy-egy mestermű! Érdemes körülnézni az oldalán, hiszen jelenleg egy nyereményjátékon is részt vehettek.;) 

1_7_1.jpg

I found an incredibly talented young fashion designer on the Internet, Fanny Nagy, whom I immediately got in touch and we discussed a meeting.

We met at Fanny's showroom where I could select the clothes, I'd like to write a post about. This black patent leather jacket immediately caught my attention. I'm already a big fan of leather jackets, but I like this piece especially, mainly because of its uniqueness. The studs on the velvet collar are also pretty awesome, and I particularly like the design of the elbow part. 

I combined the jacket with a Stradivarius leather skirt and a plain black T-shirt. I choose mirror-lens sunglasses as accessories.
Apart from clothing pieces, Fanny designs accessories and shoes too, all of her creations are masterpieces! It is worth looking around at her side, because she currently also has a prize game!;)

1_6_1.jpg

1_5_1.jpg

1_1_1.jpg

1_3_1.jpg

1_4_1.jpg

Patent leather Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása