B'estella
Golden boundaries

Golden boundaries

Golden boundaries

 

Egészen kicsi korom óta járunk apukámmal autós találkozókra és old timer kiállításokra, így a régi kocsik már szerves részei a családi programoknak. Mikor apa hazaállított ezzel az arany színű csodával, egyből nekiálltam valami outfitfotózás témán agyalni.

Két nagyon hasonló, mégis teljesen más stílusú szettet állítottam össze; az első egy laza, vagány és hétköznapi, a másik egy elegánsabb és merészebb összeállítás. A két szett mindössze két ruhadabban tér el egymástól. Az alapdarabok pedig a fehér ing, a fekete rövidnadrág és harisnya és a nyakláncok. 

v_8.jpg

Az első outfitben a kalap és a fekete bőrdzseki - amit a barátomtól nyúltam le - a domináns darabok. A szett legnagyobb kontrasztja a magassarkú lakkcipő, ami egy kis New Yorki életstílust csempész bele. A monokróm színeket feltűnő kiegészítőkkel érdemes megtörni, ezért a nagy karimájú kalap és a többsoros nyaklánc remekül kompenzálja a szett egyszerű színeit. 

A második összeállításban a púderrózsaszín szőrmekabát, ami teljesen más irányba viszi el a szett küllemét. Egy finom, elegáns vonalat ad neki és mindenféle egyéb hangsúlyos kiegészítőt háttérbe szorít. A tűsarkút most egy bokacsizmára cseréltem le, hogy ne vonjam el semmilyen extrém darabbal a figyelmet a kabátról.

 v_1.jpg

v_2.jpg

Since my childhood I have been taken to car meetings and old timer exhibitions by my dad, so old cars are already an important part of family programs. When my dad got home with this gold-colored miracle, I started thinking about a good outfit idea with it.

I set up two very similar, yet completely different styled sets; the first one is cool and casual, the other one is a more elegant and bolder set. The difference between the two is only two garments. The basic pieces are the white shirt, black shorts and stockings and necklaces.

v_7.jpg

In the first outfit, the hat and the black leather jacket - which I've borrowed from my boyfriend - are the dominant pieces. The biggest contrast to the set is the high heel shoes that gives a small New York lifestyle to the set. Monochrome colors are recommended to be broken by accessories, so the hat with the big brim and the several necklaces compensate perfectly for the simple colors of the set.

In the second set, the pale pink fur coat takes the look of the set to completely different direction. It delivers a smooth, elegant line and puts all the other conspicuous accessories to overshadow. The heels are now replaced by ankle boots so that I do not take off the attention of the coat with any extra pieces.

v_3.jpg

v_4.jpg

v_5.jpg

v_6.jpg

Golden boundaries Tovább
Bang bang

Bang bang

Bang bang

 

A vagány mintájú vagy feliratú felsők mindig is közel álltak a szívemhez; a mai szett kulcsdarabja is egy ilyen stílusú ing. Bár az időjárás még most is kiszámíthatatlan, azért már egyre inkább előkerülnek a szekrény mélyéről a tavaszi darabok, mint például ez a fekete rövidnadrág, amit ezúttal vastag, fekete harisnyával vettem fel.

A pisztolyos inget - nem meglepő módon - Aliexpressről szereztem. Legnagyobb előnye, hogy annyira jó anyaga van, hogy nem gyűrődik, és annak ellenére, hogy fehér színű, kicsit sem látszik át. A felső önmagában elég hangsúlyos, ezért semmilyen kiegészítőt nem vettem a szetthez. 

xx_3_5.jpg

A bordó bársony Vans cipő az outfit másik fontos eleme. Ezt a cipőt amióta megkaptam, minden egyes nap hordom, mert nagyon kényelmes és imádok benne mindent; a színét, a fazonját, az anyagát, és azt, hogy ilyet még senki máson nem láttam! Igazából minden elképzelhető hétköznapi szettet feldob és a legtöbb összeállításhoz tökéletesen passzol. 

xx_5_5.jpg

xx.JPG

Tops with cool pattern or label have always been close to my heart; the key piece of today's set is a shirt with the mentioned style. Although the weather is still unpredictable, the spring pieces, like this black shorts, which I wore this time with thick black stockings, are getting more and more out of the bottom of the wardrobe.

The gun-patterned shirt - not surprisingly - is from Aliexpress. Its biggest advantage is that its material is so good that it does not wrinkle, and despite its white color, it isn't trasparent at all. The top itself is quite conspicuous, so I did not wear any jewels to the set.

The pair of velvet Vans shoes in wine color is another important element of the outfit. Since I got the sneakers, I've been wearing them every single day because they're very comfortable and I love everything about them; the color, the style, the material, and the fact that I have not seen anything like this yet on anyone! Actually, you can pick them up to every casual sets baceuse they make all outfits extremely cool.

xx_1_5.jpg

xx_6_4.jpg

xx_4_5.jpg

xx_2_5.jpg

Bang bang Tovább
Far East tale

Far East tale

Far East tale

 

Bár a blog szempontjából az utóbbi két hónap igencsak eseménytelenül telt, elég mozgalmas napokat tudhatok magam mögött. A sok-sok programmal teli délutánon és hétvégén kívül azért egy kis pihenésre is jutott időm, és néhány barátnőmmel kiruccantunk egy párnapos zalakarosi wellnessezésre, amit nagyon nagyon élveztem.:)

Most pedig, hogy hivatalosan is itt a tavasz - naptár és nem időjárás szempontjából - megérkezett a legnagyobb hideg az évben, és végre előfordul a városban néhány havas terültet. Egy gyönyörű buddhista templomnál fotóztuk a mai outfitet. Nemcsak a templom hangulata de maga az azt körülvevő környezet is harmóniát és tökéletes nyugalmat áraszt, ezért is vált az egyik kedvenc helyszínemmé, ahol eddig valaha fotóztunk.

formatfactoryairbrush_20180301184506.jpg

Egy Zara ingruhát vettem fel, hozzá pedig egy szürkéskék bundás kabátot, amit szokásomhoz híven Aliexpress-ről szereztem be. A műbőr svájcisapka a szett legmerészebb darabja. Nem gyakran hordok sapkát és a kabátom sem kapucnis, ezért már szükségem volt egy csinos sapira, ami nem az az teljesen egyszerű kötött téli fazon. 

Általában télen is képes vagyok felvenni egy nyári ruhát nejlonharisnyával és dzsekivel, de most jó vastag harisnyát húztam a ruhához, hogy biztosra menjek, hogy nem fázok meg, amíg lefotózzuk a szettet. Egy zokniszerű csizmát vettem fel, aminek a sarka ezüst színű; szintén Alin vadásztam pár euróért. 

formatfactoryairbrush_20180301185628.jpg

Although the from the viewpoint of the blog, the last two months was rather uneventful, I have had some quite hectic days behind me. Next to the many full-day programs on weekends and in the afternoons also, I had some rest and I went to a few day-long spa weekend to Zalakaros with some of my friends, which I really enjoyed.:)

formatfactoryairbrush_20180301184555.jpg

Now that spring is officially here - in calendar and not in the weather - the biggest cold of this year has come, and there are some snowy areas in the city. We photographed today's outfits at a beautiful Buddhist church. Not only is the mood of the church is amazing but the surroundder area is perfectly tranquil, so it has become one of my favorite venues where we have ever photographed.

I was wearing a Zara dress and a greyish blue coat that I bought from Aliexpress. The pu leather barret is the boldest piece in the set. I do not often wear a cap and my jacket is not hoody, so I needed a pretty beret, which is not a very simple typical knitted winter piece. I usually wear a summer dress with a nylon stockings
during in winter too, with a jacket, but this time I put on my thick stockings to make sure I won't get cold until we shoot the outfit. I picked up a pair of sockish boots with a silver color on its heels; I also hunted it on Ali for a couple of euros.

formatfactoryairbrush_20180301184902.jpg

formatfactoryairbrush_20180301184738.jpg

formatfactoryairbrush_20180301185908.jpg

formatfactoryairbrush_20180301185124.jpg

formatfactoryairbrush_20180301185749.jpg

Far East tale Tovább
Windblown

Windblown

Windblown

 

Az év utolsó napjait igencsak szeszélyes időjárás jellemzi és sajnos idén is elmaradt a fehér karácsony, de lassan hosszászokunk, hogy márciusban jut eszébe esni a hónak és tavaszra érkezik a téli hideg is. Előnye azonban az enyhe télnek, hogy nem szükséges óriási hógolyóvá bugyolálni magunkat és nem történik tragédia, hogyha otthon felejtjük a sapkát, sálat vagy kesztyűt. 

x_9.jpg

Mivel a fekete a legtöbb színnel kombinálható, idén egy ilyen színű kabátra csaptam le a Zarában. Alá egy kivágott vállú fekete felsőt vettem, aminek érdekessége a nyakrésznél lévő ezüst karika. A felhajtott szárú boyfriend nadrághoz választott övön, illetve a csizmán ez szintén visszaköszön. A cipőt hosszas válogatás után végül a Sinsay üzletében vettem meg. Korábban sosem láttam ilyen boltot és nagyon megszerettem, mert abszolút az én stílusom és teljesen megfizethető áron van minden termék.

x_6_3.jpg

A szetthez még egy apró kiegészítőt választottam; egy fekete bedobálós táskát, amit Bécsben az Urban Outfittersben adtak a megvásárolt dolgok mellé. Ez volt az első alkalom, hogy vettem itt valamit és meglepődtem, mikor egy ilyen király táskát is adtak fizetéskor. Nagyon tetszik a vászonszerű anyaga, pont jó a mérete és a felirat is jól néz ki rajta, úgyhogy úgy érzem megérte, mert nagyon praktikus lehet még. 

x_1_3.jpg

...

The last few days of the year are characterized by a very whimsical weather and unfortunately this year's white Christmas has been missed, but we have to get used to that snow only falls in March and the cold winter arrives for spring. However, it is a big advantage of the mild winter that it is not necessary to wrap ourselves into a huge snowball and there is no tragedy if we forget to wear a knitted hat, scarf or gloves outdoors.

x_7.jpg

Since black color can be combined with most other colors, this year I chose a coat of this color in Zara. I put on an off-shoulder top with a silver ring at its neckline. On the belt chosen for the ripped boyfriend jeans, and on the boots, this type of ring is also can be found. After a long selection of shoes, I bought the boots in Sinsay. I've never seen such a shop before and I really liked it, because it's absolutely my style and all of the items are at affordable prices.

I chose a small accessory for the set; a black bag that I was given at the Urban Outfitters in Vienna next to the things I bought. This was the first time I bought something there and I was surprised when I got such a cool bag. I like the fabric of it, its size is good and the white letter design looks good on it so I feel it worth it because it can be very practical in many cases.

x_3_3.jpg

x_4_3.jpg

x_8.jpg

x_5_a.jpg

Windblown Tovább
Comfy

Comfy

Comfy

 

Végre valahára eljött a kedvenc napom az évben, ami csak a családról és az evésről szól! A mai napra egy szuperkényelmes bekuckózós outfitet hoztam, mivel ilyenkor nincs is jobb, mint együtt filmezni a famíliával egy bögre forrócsoki kíséretében.

A meleg kötött zoknik a téli időszakban a legjobb barátaim, ezt a H&M-es bézs párt még két éve kaptam karácsonyra és azóta is jól szolgál. A kötött garbó egy másik tipikus téli ruhadarab, ami elengedhetetlen a hideg időben. Az a típusú ember vagyok, aki sokkal kényelmesebben érzi magát egy magas derekú farmernadrágban, mint egy bő melegítőben, úgyhogy általában utazáshoz és otthonra is farmert hordok. Ehhez az egyszerű szetthez is egy térdnél szaggatott darabot választottam. 

0_5.jpg

A hajamat a legtöbbször, úgy tíz esetből kilencszer, szimplán kiengedve hordom, de valójában nagyon zavar, amikor a szemembe lóg. Most a fejtetőmre tűztem az elől lévő tincseimet egy kócos kontyba. Néhány különböző méretű arany színű gyűrűt is feltettem, hogy legyen mégis valami kis elegancia az összeállításban.

0_1_1.jpg

My all time favorite day of the year has finally came today, and it is just about family and eating (a lot)! Today, I've brought a very comfy and simple outfit, because there is nothing better in the world than watching a movie with the family and a mug of hot chocolate.

The warm knitted socks are my best friends during the winter season, this beige pair from H&M, I've been getting for Christmas two years ago and it has been good since then. The knitted turtle nect sweater is another typical winter garment, which is essential in the cold weather. I'm the kind of girl who feels a lot more comfortable in a pair of high-waisted jeans than wearing sweatpants so I usually wear jeans for travel and at home too. For this simple set I chose a pair of jeans wich is ripped on the knee.

0_8.jpg

I usually - approximately nine times out of ten - wear my hair in a pretty simple way, but it really annoys me when it hangs in my eyes. Now I set my front curls in a small messy bun. I also chose some gold rings in different sizes to make the set a little bit elegante.

0_4.jpg

0_2_2.jpg

0_6.jpg

0_7.jpg

0_3.jpg

 

Comfy Tovább
Laced up

Laced up

Laced up

 

Számos olyan szín van, ami bizonyos bőrtónuson mutat a legjobban. A kreolbőrűek több szempontból is előnyben vannak, hiszen az ő bőrükön vibrálnak legélénkebben a színek, illetve nem sápasztják őket a pasztelles árnyalatok sem.

Sokáig nem mertem világos színeket hordani, mert így is nagyon fehér a bőröm és féltem, hogy elveszek a fakó tónusokban. A piros és annak sötétebb árnyalatai, a bordótól a ciklámenig mutatnak jól az ilyen világos bőrön. A sárga szín közismerten sápaszt és csak nagyon keveseknek áll igazán jól. De mint minden más színnek, ennek is megannyi különböző árnyalata van és mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót. 

-_1_4.jpg

A mustársárga egy kimondottan meleg árnyalat, ami az alapjáraton hideg típusúaknak is jól állhat. Tehát ha fehér bőröd van, vagy világos színű hajad és szemed, akkor is bátran viselj mustár vagy okkersárga darabokat, mert nem fogsz falfehérnek tűnni.

Én ehhez a fűzős kötött pulcsihoz egy cipzáros fekete bőrszoknyát és nejlonharisnyát vettem fel. Egy fekete chokert és magassarkú bokacsizmát választottam az outfithez, a hajamat pedig egy egyszerű kontyba felkötöttem. 

-_4_4.jpg

There are several colors, which only looks good on a certain skin tone. People with creole skins are lucky in many ways, since the colors seems to be most vibrant on their skin, and they do not look pale with the pastel shades either.

For a long time I did not dare to wear light colors because my skin is so pale and I was scared to get lost in the lighter tones. Some colors, like red and its darker shades, from the claret to the cyclamen, are well visible on such light skin too.

-_5_5.jpg

It is well known that yellow color makes the skin look pale and only a few people can wear it properly. But like any other color, it has many different shades and everyone can find the one which matches their skin tone the most.

The mustard yellow is a distinctly warm shade that can look good with cool skin tones as well. So if you have light skin or light-colored hair and eyes, you should wear mustard or ocher yellow pieces, as you will not look so pale.

I chose a black leather skirt a black choker and high heeled ankle boots for my outfit, and put my hair in a simple messy bun.

-_3_4.jpg

-_2_4.jpg

Laced up Tovább
Freckled wanderer

Freckled wanderer

Freckled wanderer

 

A fehér ing egy klasszikus örök ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból és remekül variálható különböző alkalmakra. Minden alapruhatár elengedhetetlen része, hiszen elég belőle egy jó minőségű és kényelmes szabású darab, amit évekig tudunk hordani. Nagyon praktikus tud lenni olyan esetekben, mikor suliból megyek színházba vagy vizsgázni és nincs időm átöltözni útközben. 

airbrush_20171125210205.jpgAz ingre most egy narancssárga kötött pulcsit vettem fel és egy egyszerű szettet állítottam össze a mindennapokra. A magas derekú mom jeans alá fekete harisnyát húztam. Mivel általában egyik nadrág sem ér végig a lábamon, ezért már le is mondtam a boka alá érő farmerekről és inkább a direkt rövidített fazonú darabokat keresem az üzletekben. Nagy előnyük, hogy nem kell mindig betűrni a csizma szárába, viszont ha más cipővel veszem fel, akkor vastag zoknit vagy harisnyát kell alá húzni, hogy ne fázzon a bokám. 

airbrush_20171125210309.jpg

Ezúttal egy fekete lakkcipővel párosítottam a nadrágot, kiegészítőnek pedig egy fekete szíjas órát választottam. Sminkben igyekeztem a szememet és a szeplőimet hangsúlyozni. 

airbrush_20171125211041.jpg

The white shirt is a classic eternal garment that never goes out of style and is perfectly versatile for different occasions. It is an essential part of every basic wardrobe, since only one piece is enough of it if it is a good quality and comfortable piece that we can wear for many years. It can be very practical in many cases, for example when I to the theatre from school and have no time to change on the go.

Now I chose an orange knitted sweater with my white shirt and set up a simple casual look. I pulled black stockings under the high-waisted mom jeans. Since I usually do not find pants that are long enough to cover my ankles, so I'm looking for the direct short-sleeved pieces in the stores. A great advantage of these jeans is that you do not have to always stick them to the boots' stem, but if you wear a different pair of shoes, you should wear thick socks or stocking so that your ankles are not freezing.
This time I was wearing a pair of black shoes and I picked a black watch. In my makeup I tried to emphasize my eyes and my freckles.

airbrush_20171125210602_1.jpg

airbrush_20171122151132.jpg

airbrush_20171125210415.jpg

Freckled wanderer Tovább
Socks'n'go

Socks'n'go

Socks'n'go

 

A zokni-szandál kombó sokaknál kiveri a biztosítékot, de számtalan remek megoldás létezik már, hogy ezt a fura trendet hordatóvá tegyük. Igazából ez az a divat, ahol a legfőbb szabály, hogy nincs szabály.

Azon kívül hogy ne egy agyonhordott lyukas zoknit húzz fel, lehet vékony, kötött, színes, földszínű, fekete vagy fehér. A választott zokni nagy valószínűséggel egyből a cipődre vonzza majd a tekintetet, ezért fontos hogy összhangban legyen a szett többi részével is színben és stílusban. 

-_1_3.jpg

Én egy pár bézs kötött térdzoknit vettem a fekete platformos szandálomhoz és letűrtem lábszárközépig. Magas derekú rövidnadrágot és egy szürke kötött pulóvert vettem hozzá. A felső ujjaira applikált ezüst karikák miatt akadt meg a szemem ezen a darabon, de maga a szabása is nagyon tetszik, arról nem is beszélve, hogy milyen puha és meleg az anyaga. 

Az esetek nagy részében egyszerűen ki van engedve a hajam, de most szerettem volna egyrészt kicsit más frizurát kipróbálni, másrészt azt, hogy a fotókon látszódjon a pulcsi garbós része, ezért két pici kontyot készítettem az outfithez. 

-_5_4.jpg

The combination of socks and sandals leaves many people outraged, but there are countless great solutions to make this weird trend wearable. Actually, this is the trend where the main rule is that there is no rule.

Besides the socks are not worn out they can be thin, knitted, colorful or in earthy shades, black or white. The sock you choose will attract people's gaze to your shoes, so it's important to harmonize them with the rest of the set in color and in style.

-_7.jpg

I chose a pair of beige knitted knee socks with my black sandals. I paired it with high-waisted shorts and a gray sweater. The silver rings on my top's sleeves grabbed my gaze first, but the customize of the sweater is also great, not to mention its soft and warm material.

Most of the time, I wear my hair unbounded but now I wanted to try some other hairstyles so I made two little buns at the top of my head.

-_2_3.jpg

-_4_3.jpg

-_3_3.jpg

 

Socks'n'go Tovább
all about fashion