B'estella - 2018. 04. hónap
Five travel outfits

Five travel outfits

 

Aki idén olyan szerencsés helyzetben van, hogy nem kell semmilyen érettségire készülnie, az a legjobban teszi, ha májusban elutazik valamerre a szabad napjaiban. A legtöbb európai országba már jócskán megérkezett a tavasz, így a bundás téli kabátokat nyugodtan lecserélhetjük egy vékony farmerdzsekire. 

Nemrég utaztunk a családommal Törökországba, Isztambulba. Fantasztikus időnk volt minden nap, ezért kényelmes tavaszi szetteket tudtam felvenni. Nálunk nyaralásnál fő program a városnézés, ami komfortos viselet - főleg cipő - nélkül igencsak keservesre tud sikerülni. Első nap elkövettem egy alapvető hibát, és egy kényelmetlen cipőben indultam útnak, így a lábfejem teljes halála rányomta a bélyeget a többi kirándulásra is. 

A praktikus öltözet a réteges öltözet! Nem lehet eléggé hangsúlyozni tavasszal, illetve ősszel is, hogy mennyire megkönnyíti az életed, ha rétegesen vagy felöltözve. A legfontosabb ruhadarab ilyenkor számomra a farmerdzseki, mert ha épp előbújik néhány égető napsugár, akkor csak gyorsan a derekamra kötöm, de bármikor meleget ad egy-egy vízparti, szeles szakaszon sétálva. 

 A mai posztba összesen öt szettet hoztam nektek; Az első szett kimondottan tavaszias. Egy piros crop topot és kék csíkos inget vettem fel, magas derekú farmerrel. Egy áttetsző plasztik övet és fekete lakkbőr hátizsákot választottam kiegészítőnek. A képen látható még a már említett cipő is, ami sajnos nem a kényelmességéről híres. Fehér csíkos nejlonzoknit húztam, és készítettem egy laza Katniss-fonatot. 

00_9.jpg

A második szett valamivel melegebb. Egy csíkos, bordázott Beshka felsőt választottam és hozzá a virághímzéses farmerdzsekimet vettem fel. Szintén magas derekú, de ezúttal fekete nadrágot és immár egy sétálásra alkalmas Vans cipőt húztam. A zokni itt is szerves része az outfitnek, ha jól megnézitek, látszik rajta az avokádós minta.;)

01_2.jpg

A reggeli borús időre való tekintettel a következő nap igyekeztem úgy öltözni, hogy alkalmazkodni tudjak a változékony időjáráshoz. Így a sárga rövid ujjú felsőhöz egy világos színű farmerdzsekit és sötétebb árnyalatú mom jeans-t vettem. Ismét a fehér tornacipő látható rajtam (nem tanulok a hibáimból), amihez egy rózsaszín, banános zoknit húztam.

04.jpg

Negyedik napra egy klasszikus festmény mintás pólót és fekete dzsekit vettem. A jelenlegi kedvenc nadrágom volt rajtam aznap, ami egyenes szárú és mint ahogy minden nadrágom, ez sem ér végig a lábamon... De! Legalább remekül látni a sárga zoknit alóla. 

03.jpg

Az ötödik napra egy végtelenül egyszerű szettet állítottam össze; sötét türkiz felső, fekete nadrág, barack színű zokni. 

02.jpg

Five travel outfits Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása