B'estella - 2017. 8. hónap
Wet hair day

Wet hair day

Wet hair day


Augusztus legutolsó napjaiban érdemes lecsapni egy last minute nyaralási lehetőségre és kiruccanni valahová a családdal vagy a barátokkal. Nyaralás alkalmával igyekszem minél kevesebb ruhát pakolni, hogy elférjek egy kisebb utazótáskában. A nyári ruhák ilyenkor nagyon praktikusak tudnak lenni, mivel amellett, hogy kényelmesek, kevés helyet is foglalnak. Egy nyaralós szettem általában egy ruhából és egy pár szandálból áll. Ideális összeállítás a legtöbb programhoz; hajókázáshoz, sétáláshoz a városban vagy a tengerparton és megfelelő egésznapos, illetve esti viseletként is. 

x.jpg

Ez az ujjatlan, hátul kivágott ruha az egyik kedvenc ruhadarabom idén nyáron. Az üde és friss rágógumirózsaszín a legtöbb bőrszínhez jól passzol. Nagyon egyszerű, mégis csinos szabása van, ezért sokféleképp kombinálható. A hátán lévő kivágás pedig pont olyan mély, hogy nem lóg ki belőle a melltartópánt. Egy lapos talpú, ezüst metálfényű szandállal vettem fel a ruhát, a hajamat pedig hagytam magától megszáradni. Elvégre kinek van kedve a nagy hőségben hajszárításhoz? 
x2.jpg

In the last few days of August, it is worth taking a last minute vacation with your family or friends. During the holidays I always try to pack as few clothes as possible to fit in a smaller travel bag. Summer dresses can be very practical in this case, as they are comfortable and they take up very little space. My usual holiday outfit consists of a nice dress and a pair of sandals. This set can be ideal for most programs; For cruising, walking in the city or at the beach, for all day or for an evening event.

This sleeveless, back cut out dress is one of my favorite clothes this summer. This chewing gum-pink color fits for most skin colors. It's very simple, yet pretty wear, so it can be combined in many ways. The cutout on his back is just so deep that the bra strap is not visible. I put on a pair of silver colored sandals and left my hair to dry by itself because who wants to dry hair in such warmth?

x1.jpg

x5_5.jpg

x3.jpg

x5.jpg

Wet hair day Tovább
Festival ready

Festival ready

Festival ready

 

Az év egyik legjobban várt eseménye, a Sziget Fesztivál napokon belül startol a Hajógyári-szigeten. A Coachella extravagáns fesztivál outfitjei kiváló inspirációként szolgálhatnak a jövő heti buliszettek kitalálásában, azonban hordhatóvá és kissé letisztultabbá tenni azokat nagyobb kihívás. 

Egy fesztivál esetében számomra két fő irányzat különül el; modern minimalizmus és bohém vintázs. 

A nagy melegben praktikus az összefogott haj, ezért mindkét összeállításhoz laza kontyba kötöttem a hajam. A vintázs vonal kiemelése érdekében a kócos kontyot egy mintás kendővel egészítettem ki. A sminkben lényeges különbségek vannak a két look között. Az áttetsző felső elég hangsúlyt kap, így egy teljesen hétköznapi natúr sminket készítettem hozzá. A másik szetthez jobban passzolt a vékony tusvonal és az élénk színű rúzs. 

zzs_1_1.jpg

A legszembeötlőbb eltérés a különböző felsőrész. A monokróm feketeséget egy holografikus anyagú, áttetsző toppal törtem meg, egy igazán mai és egyedi összeállítást létrehozva. A bohém lazaságot pedig egy bő szabású mintás blúz segítségével csempésztem a szettbe. A fekete farmernadrág mindkét stílushoz passzolt, azonban a kétoldalt fűzős darab még egy plusz részlettel gazdagította az egyszerűbb outfitet. 

zzs_3_1.jpg

Alapszabály fesztiválozás során, hogy olyan cipőben menjünk, amit nem sajnálunk, ha koszos lesz, elszakad, vagy kilyukad. Szintén fontos, hogy kényelmes legyen és ha van rá lehetőség, akkor vízálló is. Én általában egy sima fekete vászonanyagú tornacipőt választok, mert mindenhez megy és kényelmes egész napra. 

zzs_2_1.jpg

One of the most expected events of the year, the Sziget Festival starts on Hajógyári Island within days. Coachella's extravagant festival outfits can be great inspiration for choosing next week's party sets, but to make them a bit more wearable and simple may be more challenging.

In case of a festival, two main trends are separated in my mind; Modern minimalism and bohemian vintage.

In the warmth it is practical to tie our hair up, so I put my hair in a messy bun for both sets. In order to highlight the vintage line, I added a patterned headscarf to the bun. There are significant differences in the makeup between the two looks. The transparent top is quite spectacular so I made a completely ordinary make-up. The other set better matched better with winged eyeliner and bright colored lipstick.

zzs_4_1.jpg

The most striking difference is the different tops. The monochrome blackness was broken with a holographic, transparent top, creating a truly modern and unique set.
The bohemian set's style was created with a fancy patterned blouse. The black shorts fit in both styles, but the two-sided corset has added a plus detail to the simplest outfit.

It's a rule that we're going to a festival in a shoe that we do not regret if it is going to be dirty, torn or weaned. It is also important to have comfortable and, if possible, waterproof shoes.

Festival ready Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása