B'estella - 2017. 7. hónap
Floral sailor

Floral sailor

Floral sailor

 

Kimondottan nyári szetteket fotóztunk a múlt héten az ügynökség új stúdiójában. Délután érkeztem Pestre, és szinte azonnal el is kezdtük a munkálatokat. 

Összesen négy különböző szettet örökítettünk meg, később ezek közül kerültek ki a legjobb fotók. Az ilyen jellegű divatfotózások azért izgalmasak, mert nem feltétlenül a modellen, sokkal inkább a ruhákon van a hangsúly. Mivel ezúttal semmiféle instrukciót nem kaptam a pózokkal kapcsolatban, igyekeztem játszani a kiegészítőkkel és a ruhadarabokkal. A fotózás előrehaladtával, és ahogy egyre oldottabb lett a hangulat, sokkal természetesebben tudtam hozni az olykor kicsit furcsa beállásokat is. 

zzzz_5.jpg

A csíkos overál volt a kedvencem! Hihetetlenül kényelmes szabása mellett a mintája is nagyon tetszett. A hosszanti csíkozás és a térd alatt elvágott nadrágrész optikailag hosszabb és vékonyabb lábakat eredményez. Ehhez a "modern tengerész" stílushoz remekül passzolt a fejkendő és a vörös rúzs. A telitalpú szandál pedig egyfajta kontrasztot adott a letisztult, modern overálhoz. 

A sminkes minden szetthez természetes, letisztult árnyalatokat használt az arcon, így egy-egy apró részlet még feltűnőbbé vált. A csíkos összeállításokhoz piros, a virágosokhoz rózsaszín rúzst használt. A smink legkülönlegesebb része a műszempilla ragasztóval rögzített apró virágszirmok voltak. Ettől a finom részlettől vált igazán rendkívülivé a look.

Köszönöm a lehetőséget és az élményt az ügynökségemnek, a fotókat Kőhegyi Lacinak és Csomor Alexandernek, a mesés stylingot Molnár Andreának és az egyedi sminket Tóth Almának!
zzzz_4.jpg

We had a photoshoot with specifically summer sets at the agency's new studio last week. I arrived in Budapest in the afternoon, and we started the work almost immediately.

We photographed four different sets, later the best photos came out of them. This type of fashion photography is exciting because it is not necessarily the model who is in the spotlight, but rather the dress. Since I did not get any instructions about the poses this time, I tried to play with the accessories and the clothes. As time passed and the mood became more and more friendly, I was able to make the sometimes weird poses a lot more natural.

zzzz_2.jpg

The striped overal was my favorite piece! I liked its incredibly comfortable cut, and its pattern. Longitudinal stripes and the cut under the knee provide optically longer and thinner legs. For this "modern sailor" style, the headband and the red lipstick matched perfectly. The sandals gave a kind of contrast to a clean modern look.

The make-up artist used natural colors on the face for each set, so a tiny details became even more striking. The most special part of the makeup was the tiny flower petals fixed with the artificial velvet glue. From this subtle part, the look was really extraordinary.

zzzz_1.jpg

zzzz_3.jpg

 

Floral sailor Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása