B'estella - 2017. 12. hónap
Windblown

Windblown

Windblown

 

Az év utolsó napjait igencsak szeszélyes időjárás jellemzi és sajnos idén is elmaradt a fehér karácsony, de lassan hosszászokunk, hogy márciusban jut eszébe esni a hónak és tavaszra érkezik a téli hideg is. Előnye azonban az enyhe télnek, hogy nem szükséges óriási hógolyóvá bugyolálni magunkat és nem történik tragédia, hogyha otthon felejtjük a sapkát, sálat vagy kesztyűt. 

x_9.jpg

Mivel a fekete a legtöbb színnel kombinálható, idén egy ilyen színű kabátra csaptam le a Zarában. Alá egy kivágott vállú fekete felsőt vettem, aminek érdekessége a nyakrésznél lévő ezüst karika. A felhajtott szárú boyfriend nadrághoz választott övön, illetve a csizmán ez szintén visszaköszön. A cipőt hosszas válogatás után végül a Sinsay üzletében vettem meg. Korábban sosem láttam ilyen boltot és nagyon megszerettem, mert abszolút az én stílusom és teljesen megfizethető áron van minden termék.

x_6_3.jpg

A szetthez még egy apró kiegészítőt választottam; egy fekete bedobálós táskát, amit Bécsben az Urban Outfittersben adtak a megvásárolt dolgok mellé. Ez volt az első alkalom, hogy vettem itt valamit és meglepődtem, mikor egy ilyen király táskát is adtak fizetéskor. Nagyon tetszik a vászonszerű anyaga, pont jó a mérete és a felirat is jól néz ki rajta, úgyhogy úgy érzem megérte, mert nagyon praktikus lehet még. 

x_1_3.jpg

...

The last few days of the year are characterized by a very whimsical weather and unfortunately this year's white Christmas has been missed, but we have to get used to that snow only falls in March and the cold winter arrives for spring. However, it is a big advantage of the mild winter that it is not necessary to wrap ourselves into a huge snowball and there is no tragedy if we forget to wear a knitted hat, scarf or gloves outdoors.

x_7.jpg

Since black color can be combined with most other colors, this year I chose a coat of this color in Zara. I put on an off-shoulder top with a silver ring at its neckline. On the belt chosen for the ripped boyfriend jeans, and on the boots, this type of ring is also can be found. After a long selection of shoes, I bought the boots in Sinsay. I've never seen such a shop before and I really liked it, because it's absolutely my style and all of the items are at affordable prices.

I chose a small accessory for the set; a black bag that I was given at the Urban Outfitters in Vienna next to the things I bought. This was the first time I bought something there and I was surprised when I got such a cool bag. I like the fabric of it, its size is good and the white letter design looks good on it so I feel it worth it because it can be very practical in many cases.

x_3_3.jpg

x_4_3.jpg

x_8.jpg

x_5_a.jpg

Windblown Tovább
Comfy

Comfy

Comfy

 

Végre valahára eljött a kedvenc napom az évben, ami csak a családról és az evésről szól! A mai napra egy szuperkényelmes bekuckózós outfitet hoztam, mivel ilyenkor nincs is jobb, mint együtt filmezni a famíliával egy bögre forrócsoki kíséretében.

A meleg kötött zoknik a téli időszakban a legjobb barátaim, ezt a H&M-es bézs párt még két éve kaptam karácsonyra és azóta is jól szolgál. A kötött garbó egy másik tipikus téli ruhadarab, ami elengedhetetlen a hideg időben. Az a típusú ember vagyok, aki sokkal kényelmesebben érzi magát egy magas derekú farmernadrágban, mint egy bő melegítőben, úgyhogy általában utazáshoz és otthonra is farmert hordok. Ehhez az egyszerű szetthez is egy térdnél szaggatott darabot választottam. 

0_5.jpg

A hajamat a legtöbbször, úgy tíz esetből kilencszer, szimplán kiengedve hordom, de valójában nagyon zavar, amikor a szemembe lóg. Most a fejtetőmre tűztem az elől lévő tincseimet egy kócos kontyba. Néhány különböző méretű arany színű gyűrűt is feltettem, hogy legyen mégis valami kis elegancia az összeállításban.

0_1_1.jpg

My all time favorite day of the year has finally came today, and it is just about family and eating (a lot)! Today, I've brought a very comfy and simple outfit, because there is nothing better in the world than watching a movie with the family and a mug of hot chocolate.

The warm knitted socks are my best friends during the winter season, this beige pair from H&M, I've been getting for Christmas two years ago and it has been good since then. The knitted turtle nect sweater is another typical winter garment, which is essential in the cold weather. I'm the kind of girl who feels a lot more comfortable in a pair of high-waisted jeans than wearing sweatpants so I usually wear jeans for travel and at home too. For this simple set I chose a pair of jeans wich is ripped on the knee.

0_8.jpg

I usually - approximately nine times out of ten - wear my hair in a pretty simple way, but it really annoys me when it hangs in my eyes. Now I set my front curls in a small messy bun. I also chose some gold rings in different sizes to make the set a little bit elegante.

0_4.jpg

0_2_2.jpg

0_6.jpg

0_7.jpg

0_3.jpg

 

Comfy Tovább
Laced up

Laced up

Laced up

 

Számos olyan szín van, ami bizonyos bőrtónuson mutat a legjobban. A kreolbőrűek több szempontból is előnyben vannak, hiszen az ő bőrükön vibrálnak legélénkebben a színek, illetve nem sápasztják őket a pasztelles árnyalatok sem.

Sokáig nem mertem világos színeket hordani, mert így is nagyon fehér a bőröm és féltem, hogy elveszek a fakó tónusokban. A piros és annak sötétebb árnyalatai, a bordótól a ciklámenig mutatnak jól az ilyen világos bőrön. A sárga szín közismerten sápaszt és csak nagyon keveseknek áll igazán jól. De mint minden más színnek, ennek is megannyi különböző árnyalata van és mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót. 

-_1_4.jpg

A mustársárga egy kimondottan meleg árnyalat, ami az alapjáraton hideg típusúaknak is jól állhat. Tehát ha fehér bőröd van, vagy világos színű hajad és szemed, akkor is bátran viselj mustár vagy okkersárga darabokat, mert nem fogsz falfehérnek tűnni.

Én ehhez a fűzős kötött pulcsihoz egy cipzáros fekete bőrszoknyát és nejlonharisnyát vettem fel. Egy fekete chokert és magassarkú bokacsizmát választottam az outfithez, a hajamat pedig egy egyszerű kontyba felkötöttem. 

-_4_4.jpg

There are several colors, which only looks good on a certain skin tone. People with creole skins are lucky in many ways, since the colors seems to be most vibrant on their skin, and they do not look pale with the pastel shades either.

For a long time I did not dare to wear light colors because my skin is so pale and I was scared to get lost in the lighter tones. Some colors, like red and its darker shades, from the claret to the cyclamen, are well visible on such light skin too.

-_5_5.jpg

It is well known that yellow color makes the skin look pale and only a few people can wear it properly. But like any other color, it has many different shades and everyone can find the one which matches their skin tone the most.

The mustard yellow is a distinctly warm shade that can look good with cool skin tones as well. So if you have light skin or light-colored hair and eyes, you should wear mustard or ocher yellow pieces, as you will not look so pale.

I chose a black leather skirt a black choker and high heeled ankle boots for my outfit, and put my hair in a simple messy bun.

-_3_4.jpg

-_2_4.jpg

Laced up Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása