B'estella - 2017-10-16
Torn apart

Torn apart

Torn apart

 

A kellemes őszi időnek hála még nem szükséges tetőtől talpig kötött ruhákba bugyolálni magunkat és élvezhetjük az indián nyár napsütéses perceit. Az átmeneti kabátok amúgy is nagy kedvenceim, ez pedig a tökéletes időszak a dzsekis szettek viseléséhez. 

A stílusok vegyítése egy összeállításon belül épp annyira lehet ütős, mint a minták és színek keverése. Egy klasszikus szabású basic fekete ruhát vettem fel, ami magassarkúval kiegészítve egyértelműen elegáns megjelenést kölcsönöz. Én mégis egy vagány szettet szerettem volna összedobni, amiben kényelmesen érzem magam és megfelel a budapesti csavargáshoz. Piros sportcipőt választottam, ami remekül megtöri a ruha egyszerűségét és színt visz a monokróm szettbe. A piros visszaköszön a fekete farmerdzseki hátulján lévő mintában is.

zs_3_4_1.jpg

A kabát különlegessége az ujján lévő biztosítótűs design. Ez a része tetszik a legjobban, mert megadja azt a  pluszt, amit általában keresek egy-egy ruhadarabon. Apró részlet, mégis az egész összeállítás érdekesebbé válik tőle. Nem szerettem volna bármilyen kiegészítővel elterelni a figyelmet ziherejsztűkről, ezért csak egy piros rúzzsal egészítettem ki a lookot. 

zs_4_5.jpg

Thanks to the pleasant autumn weather we do not need to wrap ourselves into huge knitted coats and we can enjoy the sunny moments of the indian summer. Thin autumn jackets are my favorite, so I'm glad that this is a perfect time to wear them in my outfits.

Mixing styles within a set is just as cool as wearing different patterns and colors. I put on a classic little black dress which would look perfectly elegant with a pair of high heels. However, I wanted to put together a cool everyday set, which is a comfortable wear for an all day long sightseeing in Budapest. I picked up a pair of red sneakers, which breaks the simplicity of the dress and brings a little color to the monochrome set. The red returns on the back of the black denim jacket.

zs7.jpg

The special feature of the jacket is the safety pin design on the sleeves. That's the best part of it, because it gives me the plus I usually look for in a piece of clothing. It's a tiny detail, but it makes the whole outfit becomeing more interesting. I did not want to distract the attention from the jacket with any jewels or accessories, so I only used a red lipstick to complete the set.

zs_2_5.jpg

zs_1_6.jpg

zs8.jpg

zs5.jpg

Torn apart Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása