B'estella - 2017. 10. hónap
Forever or never

Forever or never

Forever or never

 

A szakadt farmernadrág az egyik legmegosztóbb trend a mindennapokban. Tipikusan az a divat, amit az idősebb korosztály értetlenkedve néz és amire sokan tesznek különféle megjegyzéseket. A "Nincs pénzed gatyára?", a "Mintha a kutya szájából tépték volna ki." vagy a "Te ezért pénzt adtál ki?" hozzászólásokhoz nagyrészt már hozzászoktak a szakadtfarmer-rajongók. 

Én minden ruhadarabon imádom azt a lazaságot, amit néhány koptatás vagy szakadás ad. A mai szettben ezért nemcsak a nadrággal, hanem a dzsekivel is ezt a vonalat követtem. 

xx_1_4.jpg

A mom jeans fazon főleg a keskeny csípőjű lányoknak áll jól, hiszen a derékban szűk, egyre bővülő szár combban és csípőben is optikailag erősít. Ezen a nadrágon sokkal inkább a térde fölötti minta volt, ami megtetszett, mint a szabása, mivel a boyfriend fazont sokkal kényelmesebbnek találom. 

A szakadásokkal borított halványlila kabát elsősorban a színével ragadta meg a figyelmemet. Ez a világos mályva szín a tökéletes kiegészítés a szatén anyagú Primark hátizsákomhoz. Nagyon szeretem a nagy hátizsákokat, mert eleve mindig sok cuccot viszek magammal mindenhová és nem szeretem a válltáskákat egész nap cipelni. 

Egy basic szürke H&M felsőt és fehér tornacipőt vettem az összeállításhoz.

xx_5_4.jpg

Wearing ripped jeans is the denim trend that is still going strong. It is typically a trend that the older generation criticizes and makes comments about. "Don't you have money to buy pants?" and "It looks like you just pulled it out of the mouth of the dog." or "Why did you even spend money on it?" comments are very common among the ones who love ripped jeans.

xx_3_4.jpg

I love the feeling some shreds and holes and can give to a piece of cloth. In today's set I followed this line not only with the trousers but also with the jacket.

Mom jeans are mainly for girls with narrow hips, as it makes the thighs and hips optically thicker. In this pair of jeans I like the pattern above the knee much more than I liked the figure, as I find the boyfriend jeans a more comfortable fit.

The jacket which is covered with shreds caught my attention first and foremost with its color. This light mauve color is the perfect complement to my satin Primark backpack. I really like big backpacks because I always carry a lot of stuff everywhere and I do not like to carry shoulder bags all day long.

I completed the outfit with a basic gray H&M top and white sneakers.

 xx_7_2.jpg

xx_6_3.jpg

xx_4_4.jpg

xx_2_4.jpg

Forever or never Tovább
Torn apart

Torn apart

Torn apart

 

A kellemes őszi időnek hála még nem szükséges tetőtől talpig kötött ruhákba bugyolálni magunkat és élvezhetjük az indián nyár napsütéses perceit. Az átmeneti kabátok amúgy is nagy kedvenceim, ez pedig a tökéletes időszak a dzsekis szettek viseléséhez. 

A stílusok vegyítése egy összeállításon belül épp annyira lehet ütős, mint a minták és színek keverése. Egy klasszikus szabású basic fekete ruhát vettem fel, ami magassarkúval kiegészítve egyértelműen elegáns megjelenést kölcsönöz. Én mégis egy vagány szettet szerettem volna összedobni, amiben kényelmesen érzem magam és megfelel a budapesti csavargáshoz. Piros sportcipőt választottam, ami remekül megtöri a ruha egyszerűségét és színt visz a monokróm szettbe. A piros visszaköszön a fekete farmerdzseki hátulján lévő mintában is.

zs_3_4_1.jpg

A kabát különlegessége az ujján lévő biztosítótűs design. Ez a része tetszik a legjobban, mert megadja azt a  pluszt, amit általában keresek egy-egy ruhadarabon. Apró részlet, mégis az egész összeállítás érdekesebbé válik tőle. Nem szerettem volna bármilyen kiegészítővel elterelni a figyelmet ziherejsztűkről, ezért csak egy piros rúzzsal egészítettem ki a lookot. 

zs_4_5.jpg

Thanks to the pleasant autumn weather we do not need to wrap ourselves into huge knitted coats and we can enjoy the sunny moments of the indian summer. Thin autumn jackets are my favorite, so I'm glad that this is a perfect time to wear them in my outfits.

Mixing styles within a set is just as cool as wearing different patterns and colors. I put on a classic little black dress which would look perfectly elegant with a pair of high heels. However, I wanted to put together a cool everyday set, which is a comfortable wear for an all day long sightseeing in Budapest. I picked up a pair of red sneakers, which breaks the simplicity of the dress and brings a little color to the monochrome set. The red returns on the back of the black denim jacket.

zs7.jpg

The special feature of the jacket is the safety pin design on the sleeves. That's the best part of it, because it gives me the plus I usually look for in a piece of clothing. It's a tiny detail, but it makes the whole outfit becomeing more interesting. I did not want to distract the attention from the jacket with any jewels or accessories, so I only used a red lipstick to complete the set.

zs_2_5.jpg

zs_1_6.jpg

zs8.jpg

zs5.jpg

Torn apart Tovább
Face masks and scrubs review

Face masks and scrubs review

Face masks and scrubs review

 

Manapság az ételek mellett a kozmetikumok között is egyre népszerűbbek a természetes összetevőkből álló arcápolási termékek és biosminkek. Ezek nem tartalmaznak sem mesterséges színezékeket, sem kőolajszármazékokat, illetve használatuktól kisebb eséllyel alakulhat ki bőrirritáció vagy egyéb mellékhatás az arcunkon. 

x_4_2.jpg

Natúrkozmetikumok közül leginkább arcmaszkokat használok. A Lush üzleteiben széles kínálatban válogathatunk a pakolások és bőrradírok közül. A Mask of Magnaminty vált be nekem leginkább. Frissítő és csökkenti az arcom pirosságát, viszont látványosabb eredményre számítottam a pórusösszehúzó hatásával kapcsolatban. A kedvenc bőrnyugtató pakolásom a Rosy Cheeks kaolinnal, kalaminnal és török rózsaolajjal. Szép matt bőrt eredményez és remekül tonizál. A Lush kínálatából még a BB Seaweed nevezetű tengeri moszatos maszkot emelném ki, ami regeneráló hatású és radírozás közben gyengéden távolítja el az elhalt bőrsejteket.

A Nu Skin által forgalmazott Glacial Marine Mud elnevezésű arcmaszk természetes agyagkivonatot tartalmaz. Minden bőrtípusra ajánlott, könnyen felvihető és lemosható. Az agyagtartalmú kozmetikumok csökkentik az arcbőr zsírosságát és mattítanak. A maszk amellett, hogy tisztít, eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket is, ráadásul táplálja a bőrt, ami heti néhány használat után sokkal egészségesebbnek tűnik majd.

x_1_2.jpg

Nowadays, among foods, cosmetics and makeups with natural ingredients are also becoming more and more popular. They do not contain either artificial dyes or petroleum products, so we may have less chance of developing skin irritation or other side effects on our faces. 

x_2_2.jpg

Most of the natural cosmetics I use are face masks. In Lush's shops you can choose from a wide selection of masks and face scrubs. The Mask of Magnaminty is one of my favorites. Using this product is refreshing and it reduces the redness of my face, but I expected a more spectacular result in the pore-tightening effect. My favorite skin refreshing face mask is Rosy Cheeks with kaolin, calamine and Turkish rose oil. It results a fine matte skin. From Lush's offer, I would also mention the mask naed BB Seaweed, which regenerates the skin and resets dead skin cells gently.

x_3_2.jpg

The Glacial Marine Mud facial mask by Nu Skin contains natural clay extract. It is recommended for all skin types, it's easy to apply and washable. Clay-containing cosmetics are good for those who has oily and shiny skin. In addition to cleansing, removing dead skin cells and dirt, it also nourishes the skin, which seems to be much healthier after a few weeks of using the product.

x_1.gif

Face masks and scrubs review Tovább
all about fashion
süti beállítások módosítása